Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τρεις Πρεβεζάνοι, αθλητές του Motocross στην πεντάδα της τελικής βαθμολογίας του κυπέλλου Crazy Mad Games 2018


Συνεχίζουν την παράδοση των διακρίσεων οι Πρεβεζάνοι αθλητές του Motocross.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των αγώνων κυπέλλου Crazy Mad Games 2018, σε σύνολο πέντε αγώνων, σε Ελασσόνα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Άρτα και Ηγουμενίτσα, τρεις Πρεβεζάνοι, κατέκτησαν θέσεις στην πρώτη πεντάδα, ενώ ένας εξ αυτών την πρώτη θέση.


Ειδικότερα, ο Ναπολέων Σαλμάς, κατέλαβε στο σύνολο την πρώτη θέση, ενώ οι Σωτήρης Χίλιας και Χρήστος Νταλαούτης, στην ίδια κατηγορία την τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα. Ενώ, μία ακόμη τοπική συμμετοχή, του Απόλλωνα Συναπίδη  στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 


Στην κατηγορία MX1, ο Σπύρος Κροκίδας σε σύνολο πέντε αγώνων, τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνικα.


Τέλος, και οι μικροί αθλητές του motocross από την Πρέβεζα, στο πλαίσιο του ίδιου κυπέλλου στο σύνολο του βαθμολογικού πίνακα, είχαμε τις εξής διακρίσεις:

 Χρήστος Μπάζιος στην 3η θέση και ο Άγγελος Βοντίτσος στην 5 θέση.


Βίντεο από την κάμερα του Πρεβεζάνου αθλητή, Χρήστου Νταλαούτη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘