Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 03, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία το αγωνιστικό διήμερο Taekwon-do από τον Α.Σ. Ευκλέα Πρέβεζας


Ένα όμορφο - αγωνιστικό διήμερο γεμάτο Taekwon-do, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο σε κατάστημα της παραλίας μονολιθίου.

Έτσι, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των συλλόγων:  Διάσσελο Άρτα, Α.Σ. Λούρου, Α.Σ. Καναλίου, Α.Σ. Φαναρίου, Α.Σ. Πρέβεζας, Α.Σ. Βόνιτσας, Α.Σ. Μοναστηράκι, Α.Σ. Παλαίρου, Πλαγιάς, Λευκάδας και Νυδριού .

Όλοι οι αθλητές των συλλόγων οι οποίοι αγωνίστηκαν πρόσφεραν ένα εκπληκτικό θέαμα στους παρευρισκόμενους (φίλους, γονείς) στα αγωνίσματα τα οποία συμμετείχαν (μάχες, tool) . 

Ο Α.Σ. Ευκλέας Πρέβεζας, στα 29 του χρόνια λειτουργίας, ευχαριστεί όλους τους γονείς, του συλλόγους, καθώς και όλους τους δασκάλους για τη βοήθεια αλλά και τη συμπαράσταση σ'αυτό το πρωτάθλημα με το οποίο έκλεισε η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. 

Ο Ευκλέας Πρέβεζας, καθ'ολη τη διάρκεια της λειτουργίας του, έχει να επιδείξει στο ενεργητικό του τεράστιες εκδηλώσεις τόσο στο Νομό όσο και στη γύρω περιοχή, (Ιδιαίτερες ευχαριστίες, προς τον Ιατρό που βρέθηκε στο αγωνιστικό διήμερο, κ.Βασίλειος Νταλαγιάννης). Η διεύθυνση του Ευκλέα Πρέβεζας, ήδη ετοιμάζεται για την επόμενη διοργάνωση summer cup το οποίο θα γίνει από 2-9 Ιουλίου στο Κανάλι Πρέβεζας.

Σε κάθε περίπτωση, φάνηκε μέσα και απ'αυτή την διοργάνωση, το υψηλό επίπεδο των αθλητών του Ευκλέα Πρέβεζας, και η μεθοδική και άριστη δουλειά που γίνεται από τον Master Άγγελο Σολδάτο. 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου