Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 16, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπύρος Κυριάκης VS Κώστα Μπάρκα


Ένα σχόλιο του τοπικού Βουλευτή του Σύριζα, Κώστα Μπάρκα, σχετικά με την Ντόρα Μπακογιάννη, ήταν αρκετό για να προκαλέσει την αντίδραση του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, Σπύρου Κυριάκη, οι σχέσεις του οποίου τόσο με την οικογένεια Μητσοτάκη, όσο και με την ίδια την κ.Μπακογιάννη, είναι γνωστές.


Έτσι, έπειτα το σχόλιο του Κώστα Μπάρκα, ο Σπύρος Κυριάκης, θέλησε να αποκαταστήσει την όποια ανακρίβεια πάνω στο σχόλιο του τοπικού Βουλευτή του Σύριζα με την εξής ανάρτηση. 

"Κύριε βουλευτά καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο.Η Ντορα Μπακογιάννη χειροκροτεί κανονικότατα τον Α.Σαμαρα όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανεβάσατε αλλά και στο βίντεο απο την ομιλία του πρωθυπουργού.Ο λόγος που δεν σηκώνεται είναι το ιατρικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια με το ισχίο της.

Οφειλω τουλάχιστον να αναγνωρίσω την φιλότιμη προσπάθεια σας να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα την ώρα που εσείς και οι σύντροφοι σας ξεπουλάτε την ιστορική κληρονομιά της Μακεδονίας, μη έχοντας ούτε λαϊκή ούτε συνταγματική νομιμοποίηση."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου