Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπύρος Κυριάκης, καλεσμένος στην κατοικία του Πρέσβη των Η.Π.Α, για την γιορτή της 242ης επετείου της Ημέρας Ανεξαρτησίας


Καλεσμένος στην κατοικία του Πρέσβη των Η.Π.Α για την γιορτή της 242ης επετείου της Ημέρας Ηνεξαρτησίας των ΗΠΑ, ήταν ο γνωστός παργινός επιχειρηματίας και μέλος της Π.Ε. της ΝΔ, Σπύρος Κυριάκης.

Μάλιστα, η πρόσκληση αυτή από τον Αμερικανό Πρέσβη, αποτέλεσε μεγάλη τιμή για τον κ.Κυριάκη, ο οποίος ν'αναφέρουμε, πως δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιέται με τον κ. Πάιατ, αφού, ο Σπύρος Κυριάκης, ήταν ξανά καλεσμένος σε γεύμα από τον Αμερικανό Πρέσβη, όταν αυτός είχε βρεθεί τον Μάρτιο στα Γιάννενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘