Σάββατο, Ιουλίου 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παρέλαση διάσημων στο χώρο του Μπάσκετ την 5η ημέρα του 7ου Preveza 3on3!


Με τις παρουσίες των επίσημων προσκεκλημένων του  7ου "Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας", συνεχίστηκε η 5η μερα του τουρνουά.


Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής 13/7, στα γήπεδα Στάθης Παρούσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας, βρέθηκαν ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπόγρης, ο προπονητής καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Αλεξανδρής
ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής 
και οι διαιτητές καλαθοσφαίρισης 
Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, 
Χρήστος Χριστοδούλου και 
Χρήστος Παναγιώτου. 


Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της 5ης μέρας, το παρών έδωσε πλήθος θεατών, όπου για ακόμη μία φορά, απόλαυσε "Ομηρικές μάχες" .Η αυλαία του τουρνουά, πέφτει σήμερα Σάββατο 14/7 με τους τελικούς όλων των κατηγοριών. 

Τέλος, έπειτα το πέρας των αγώνων της 5ης μέρας, οι επίσημοι προσκεκλημένοι, παρέα με τους Α.Σουλιώτη και Αλκίνοο Κωνή εκ μέρους της διοργανώτριας επιτροπής, αλλά και με τον γνωστό επιχειρηματία, Νικόλαο Παναγιώτου, συνέφαγαν στο καλό και ποιοτικό κατάστημα "ΑΛΑΤΙ" στην παραλία της πόλης. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘