Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουλίου 22, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Το μήνυμα του Δημήτρη Παππά για τον γάμο του πρώην ευρωβουλευτή και νυν Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου



Διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και Ευρωβουλευτής ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου,και από χθες 21/07/18 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με κουμπάρους των Κώστα Καραμανλή και Νατάσα Παζαϊτη στον Ι.Ν.Αγ. Κων/νου και Ελένης στην Γλυφάδα. 

Ο δήμαρχος της Γλυφάδας παντρεύτηκε τη δικηγόρο Εύα Ντογιάκου, η οποία είναι κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου.
Το "παρών" έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και του δικηγορικού κόσμου.
Ανάμεσά τους ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Νίκος Δένδιας και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Επίσης, στον γάμο βρέθηκαν ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Πέτρος Γαλακτόπουλος.
Στο γάμο μάλιστα,  καλεσμένος ήταν και ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ, Δημήτρης Παππάς, το μήνυμα του οποίου αναφέρει "Στον φίλο Γιώργο και την σύζυγο του Εύα Ντογιάκου εύχομαι στη νέα τους κοινή ζωή να είναι πάντα με το χαμόγελο της ευτυχίας όπως ήταν χθες".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου