Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018

Ακτιο-Αμβρακία: Εντατικές εργασίες στον Δρυμό Βόνιτσας (φωτο)


Όλα δείχνουν πως το έργο Αμβρακία-Άκτιο πήρε και πάλι μπροστά, μιας και τα μηχανήματα της εταιρείας «Ακτωρ» στην περιοχή του Δρυμού ξεκίνησαν και πάλι να δουλεύουν.
Με εντατικούς ρυθμούς γίνονταν εργασίες ακόμη και χθες Κυριακή 1 Ιουλίου.
Να θυμίσουμε πως μόλις πριν λίγες μέρες η Κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ μειοδότησε στην εργολαβία-σκούπα της Αμβρακίας οδού και οι εργασίες αναμένονται προς το τέλος του χρόνου-αρχές 2019.
Επίσης φέτος τον Μάρτιο, η Γενική Γραμματεία Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ενέκρινε με απόφασή της την υποκατάσταση της εταιρείας «ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.», αναδόχου του έργου «Κατασκευή Οδικής Σύνδεσης της περιοχής Ακτίου µε το ∆υτικό Άξονα Βορρά – Νότου, τµήµα από Χ.Θ. 00+000 έως Χ.Θ. 22+500», από την εταιρεία «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.».
Είναι χαρακτηριστικές από τις εργασίες, οι φωτογραφίες από το blog katounanews:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘