Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2018

Έργα βελτίωσης της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Πάργας από την Περιφέρεια Ηπείρου


Στη δημοπράτηση του έργου "Συντήρηση-Βελτίωση Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Πάργας" θα προχωρήσει μέσα στο επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Ηπείρου.


Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 200 χιλιάδες ευρώ και αναμένεται να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε δύο σημεία του τοίχοι αντιστήριξης, οι οποίοι βρίσκονται ανάντη της εθνικής οδού. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για την αποκατάσταση κατολισθητικών φαινομένων (που εκτείνονται σε μια έκταση περίπου 20 μέτρων το καθένα). Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν περιλαμβάνουν εκσκαφές εκτεταμένες αποκαταστάσεις, ασφαλτοστρώσεις καθώς και διαγραμμίσεις. 

Η συγκεκριμένη οδός τους καλοκαιρινούς ιδιαίτερα μήνες δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων, ενώ στόχος σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου όπως δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας είναι οι παρεμβάσεις να συνεχιστούν σε όλο το μήκος του παραλιακού οδικού δικτύου έτσι ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους διερχόμενους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘