Τρίτη, Ιουλίου 10, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διπλή παρουσίαση βιβλίων, «Ένα Βήμα τη Φορά» και "Προδομένες Αγάπες"


Διπλή παρουσίαση βιβλίων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/7 στις 8μ.μ. στην παραλία της πόλης, στο βιβλιοπωλείο "Αργοναύτης".

Πρόκειται για τα μυθιστορήματα "Ένα Βήμα τη Φορά" και "Προδομένες Αγάπες" 


Η Κωνσταντίνα Σιάφη – Διαμάντη γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα γραφικό χωριό της Πρέβεζας, όπου μένει ακόμη με την οικογένειά της. Σπούδασε Νοσηλευτική και εργάστηκε ως Διοικητικός Υπάλληλος στην περιφέρεια Πρεβέζης και τον Δήμο Ζηρού.
Λατρεύει τα βιβλία, τα λουλούδια, τα ταξίδια και τη θάλασσα, μα πάνω απ’ όλα, τα παιδιά της.

Το «Ένα Βήμα τη Φορά» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.


Η Νικολία Πανίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε λογιστική στις Σέρρες και αυτό είναι το επάγγελμά της. Γράφει από πολύ μικρή γιατί έτσι μπορεί να εκφράζεται. Αγαπάει τη θάλασσα και τα ταξίδια. τον ελεύθερο χρόνο της τον περνάει με την οικογένεια της και τους φίλους της, που για εκείνη είναι πηγή έμπνευσης.
οι Προδομένες Αγάπες είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘