Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

Με δύο νέα απορριμματοφόρα ενισχύθηκε ο Δήμος της Πρέβεζας & Προγραμματισμένη διακοπή νερού στην Δ.Ε Ζαλόγγου



Ανακοινώσεις Δήμου Πρέβεζας


Με δύο νέα απορριμματοφόρα ενισχύθηκε  ο Δήμος της Πρέβεζας.

Δύο νέα απορριμματοφόρα   τέθηκαν  από σήμερα το πρωί   σε  κυκλοφορία ενισχύοντας σημαντικά  τον  “στόλο” της καθαριότητας  του  Δήμου  Πρέβεζας.

Οπως σημειώνει ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Χρήστος Μπαϊλης , η προμήθεια των δύο σύγχρονων οχημάτων κατέστη δυνατή  λόγω των  προσπαθειών που κατέβαλλε ο Δήμος για την βελτίωση των οικονομικών του Δήμου  .

“Οι καρποί των  προσπαθειών αυτών επιστρέφουν στους Δημότες” τονίζει ο κ.Μπαϊλης υπογραμμίζοντας    ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνουν και άλλες ενέργειες.



Προγραμματισμένη διακοπή νερού στην Δ.Ε Ζαλόγγου.

Προγραμματισμένη διακοπή νερού θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη από τις πρωϊνές ώρες λόγω αναγκαίων εργασιών συντήρησης  στο δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε Ζαλόγγου. Η διακοπή νερού  θα σημειωθεί στις τοπικές κοινότητες Καναλίου, Αρχαγγέλου, Ν.Σινώπης και Ν.Σαμψούντας   ενώ όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Ματέρης  ζητώντας την  κατανόηση των πολιτών, οι εργασίες θα αναβαθμίσουν  ποιοτικά και ποσοτικά το δίκτυο  με αποτέλεσμα την    καλύτερη δυνατή  εξυπηρέτηση  των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου