Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου, βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ.Ιούλιος Συναδινός


Στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Πρέβεζας (ΔΑΚ) βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ.Ιούλιος Συναδινός στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων Βόλει.

Τον κ.Συναδινό, συνόδευσε ο Δήμαρχος, κ.Χρήστος Μπαίλης καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας, Μάκης Ντίτσος. 


Ο κ.Συναδινός, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα, την οποία και συνεχάρη που επέλεξε την πόλη της Πρέβεζας για την προετοιμασία της, ενώ βρήκε τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου άψογες και καθαρές. 

Τέλος, να σημειώσουμε πως καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής στην πόλη μας, δίπλα στέκονταν η Πρόεδρος του ΑΟΠ, κ.Ιφιγένεια Τέφα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘