Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπύρος Κόκκαλης "Αυτό το χάλι με τις σακούλες και τα λάδια - στη παραλία - μας εξευτελίζει"


Προσωπική πρόσκληση ξεχωριστά σε όλα τα μαγαζιά, μοίρασε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ.Παύλος Σαραμπασίνας, για την σημερινή συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου με θέμα τα σκουπίδια στην παραλία. 

Το παρών όμως, έδωσαν ελάχιστοι από τους 50 περίπου καταστηματάρχες.


Έτσι, η συνάντηση η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 11 π.μ.,  έληξε 20 ' αργότερα, με τον Πρόεδρο εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων, Σπύρο Κόκκαλη να κάνει την παρακάτω δήλωση:


"Για άλλη μια φορά οι συνάδελφοί μου δεν τίμησαν την πρόσκληση που έκανε ο Αντιδημαρχος Καθαριότητας, κ.Σαραμπασίνας για το πως μπορούμε να γίνει η διακίνηση των σκουπιδιών και τελικά οι δέκα συνάδελφοι που βρεθήκαμε, δεν μπορέσαμε να πάρουμε απόφαση για εκείνους. Έτσι λοιπόν ο κ.Σαραμπασίνας πρότεινε αυτό και το επόμενο το Σαββατοκύριακο, δοκιμή, να μην υπάρχει σακούλα έξω από τους κάδους, θα τοποθετηθούν τέσσερις μεγάλοι νέοι κάδοι κατά μήκος της παραλίας που αφορά την Δαρδανελίων και την αρχή της πλατείας. Μάλιστα, ο κ.Σαραμπασίνας τον οποίον και ευχαριστούμε, θα μοιράσει κάδους στα εσωτερικά μαγαζιά. Θεωρώ, ότι έπειτα από αυτή την ενέργεια θα διορθωθούμε, διότι θα επακολουθήσουν πρόστιμα κτλ. Αυτό το χάλι με τις σακούλες και τα λάδια μας εξευτελίζει".    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου