Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουλίου 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με βραδιά ποίησης και λογοτεχνίας συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για τον Κώστα Καρυωτάκη - Φώτο


Με μια βραδιά ποίησης και λογοτεχνίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14/7 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πρέβεζας, συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για τον Κώστα Καρυωτάκη που διοργανώνει ο Δήμος και η Περιφερειακή Ενότητα σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της πόλης.


Η βραδιά είχε τίτλο "Καρυωτακική οδοποιία" και η επιμέλεια ανήκε στην λογοτέχνη Ρούλα Γαλάνη και τον φιλόλογο-ερευνητή Κοσμά Κοψάρη οι οποίοι παρουσίασαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο έργα του ποιητή. 
Την εκδήλωση άνοιξε η υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου, κ.Αγγέλη - Παπαιωαννίδη, ενώ μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε και το μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ., Σπύρος Κυριάκης.

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το τετραήμερο από Πέμπτη 19 έως Κυριακή 22 Ιουλίου και έχουν ήδη "κεντρίσει" το ενδιαφέρον επισκεπτών οι οποίοι αναμένεται να έρθουν στην Πρέβεζα προκειμένου να παρακολουθήσουν τα δρώμενα. 
Στην Πρέβεζα θα βρεθεί μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος της Τρίπολης Δημήτρης Παυλής της γενέτειρας πόλης του Κώστα Καρυωτάκη ο οποίος και θα χαιρετήσει στην κεντρική εκδήλωση της 21ης Ιουλίου.









Με πληροφορίες από την Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου