Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 23, 2018

ΑΣΕΠ: Πότε θα εκδοθούν οι πέντε προκηρύξεις για μονίμους (LINKS)


Το workenter αποκαλύπτει το χρονοδιάγραμμα του ΑΣΕΠ για την έκδοση πέντε μεγάλων προκηρύξεων για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Στον 3ο όροφο των κεντρικών γραφείων της Ανεξάρτητης Αρχής, τα υψηλόβαθμα στελέχη έχουν «κυκλώσει» συγκεκριμένες ημερομηνίες στο ημερολόγιο για την αποστολή των διαγωνισμών στο Εθνικό Τυπογραφείο και την δημοσίευσή τους.
Ο προγραμματισμός του ΑΣΕΠ ενδέχεται να τροποποιηθεί σε μικρό βαθμό, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν από την έκδοση των αποτελεσμάτων του γραπτού 1Γ/2017 και της 3Κ/2018.
Σύμφωνα με τα στελέχη του ΑΣΕΠ τροποποίηση του χρονοδιαγράμματος σημαίνει έκδοση των διαγωνισμών μερικές μέρες νωρίτερα ή αργότερα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία για όλες σχεδόν τις προκηρύξεις και αναμένεται πλέον η τυπική συμφωνία – υπογραφή του φορέα για την έκδοσή τους.
Σημειώστε:
  • Προκήρυξη 757 στους δήμους: Η μεγαλύτερη προκήρυξη που θα εκδόσει το επόμενο διάστημα το ΑΣΕΠ. Ο χρόνος έκδοσης προσδιορίζεται μεταξύ 20 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου
  • 118 μόνιμοι σε παραμεθόριους και νησιωτικούς δήμους: Αφορά προσωπικό 32 ειδικοτήτων. Αναμένεται να εκδοθεί μεταξύ 20Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Διορισμός τώρα στο Δημόσιο για πτυχιούχους 32 ειδικοτήτων
  • 137 μόνιμοι σε επτά φορείς: Ζητούνται κυρίως διοικητικοί και μηχανικοί. Η προκήρυξη θα εκδοθεί μεταξύ και 15 Σεπτεμβρίου.
  • 53 μόνιμοι στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας: Η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων θα διατεθεί σε υπαλλήλους διοικητικών ειδικοτήτων. Η προκήρυξη θα εκδοθεί το τελευταίο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου.
  • 100 μόνιμοι στην ΑΑΔΕ: Η προκήρυξη είναι μία από τις πολλές που θα εκδόσει το ΑΣΕΠ για τις ανάγκες της ΑΑΔΕ (1.400 θέσεις). Η συγκεκριμένη αφορά στην πρόσληψη 100 πτυχιούχων ΠΕ Πληροφορικής. Ο χρόνος έκδοσης προσδιορίζεται μεταξύ 20Σεπτεμβρίου και 5 Οκτωβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου