Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2018

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Preveza Cup 2018 Juniors Αγόρια Κορίτσια 18


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Preveza Cup 2018 Juniors Αγόρια Κορίτσια 18, το βαθμολογούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ITF  με αρχικές δηλώσεις συμμετοχής άνω των 500 αθλητών έκλεισε χθες με τους Tελικούς στα Διπλά Aγόρια Kορίτσια και με τα Mονά σήμερα Κυριακή.
Πρώτη Nικήτρια στα Kορίτσια η Κύπρια Eleni LOUKA με δεύτερη την Ιταλίδα  Chiara GIRELLI . Στα δε Αγόρια, Νικητής ο Ιταλός Fausto TABACCO που κέρδισε τον Άγγλο  Joseph WHITE. 

Ο αγώνας στα Αγόρια παίχτηκε στα 3 σετ με μεγάλες εναλλαγές στην διακύμανση του σκορ (6-4, 3-6, 7-5) και ξεπέρασε τις 2.5 ώρες και είναι σίγουρο ότι ο Άγγλος αθλητής δεν έχει και πολλά να ζηλέψει με την επιστροφή του στην Αγγλία, διότι η ποιότητα του σημερινού Τελικού αγγίζει τουλάχιστον το 80% ενός τελικού Wimblendon (και είναι πρωτάθλημα Juniors). 

Στα κοριτσια υπήρξε μεγάλη δυναμικότητα αλλά η μεθοδικότητα και η ψυχραιμία της Κύπριας Eleni LOUKA της χάρισε την νίκη. Μεγάλη η παρουσία  φίλων του Τένις, τα έπαθλα απένειμε ο Αντιπρόεδρος της Ε.E. της Ομοσπονδίας και Διευθυντής του Preveza Cup Δημήτρης Παππάς, και ο Δήμαρχος Κύριος Μπαΐλης. 

Ο Διευθυντής των αγώνων ευχαρίστησε την ITF, τον Πρόεδρο Σπύρο Ζαννιά και την ΕΦΟΑ, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον Όμιλο μας αναθέτοντας το πρωτάθλημα Juniors τα τελευταία 15 και πλέον έτη, τους αθλητάς, τους Διαιτητας, το Δ.Σ. του Ομίλου, τον Φυσιοθεραπευτή Νίκο Καβάγια που αφιλοκερδώς παρείχε τις υπηρεσίες του, τους συνδιοργανωτές ΠΕΔ, την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Κο. Ιωάννου, τον Δήμο Πρέβεζας. 

Επίσης για την βοήθεια τους το ΚΤΕΛ Πρέβεζας, τους εθελοντές, όλα τα μέσα ενημέρωσης που βρήκαν χρόνο και χώρο να αναφέρουν και να ενημερώνουν για το Preveza Cup, και όλους τους χορηγούς οι οποίοι καλύψανε με δαπάνες τους υλικά απαραίτητα για την διεξαγωγή του Preveza Cup πχ φιλέ, μπάλες, αντιανεμικά, υλικό πρώτων βοηθειών κλπ. 

Όπως πάντα ο Όμιλος δέχεται βοήθεια μόνο σε υλικά και όχι σε χρήματα. Αξίζει να αναφέρουμε όπως κάθε χρόνο τα σχόλια προπονητών και γονέων συνοδών για την οργάνωση των αγώνων, τη συμπεριφορά των πολιτών της πόλης μας και την μαγευτική θέση των γηπέδων του τένις. 

Τα σχόλια των αθλητών ήταν μόνο ευχαριστίες και ότι θα επανέλθουν του χρόνου με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει καινούριος τάπητας στα γήπεδα του τένις, Η οργανωτική επιτροπή και οι Διαιτητές πετύχανε να μην καθυστερήσει το πρόγραμμα των Τελικών, Μονά - Διπλά, καλύπτοντας την μην πραγματοποίηση 34 αγώνων Τρίτη και Τετάρτη (μισή ημέρα) με σωστό σχεδιασμό, λόγω των βροχοπτώσεων. 


Υπήρξε πλήρης ιατρική και φυσιοθεραπευτική κάλυψη καθόλη την διάρκεια των αγώνων αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε να παρέμβουν. Κλείνοντας από μικροφώνου ο Κύριος Παππάς δήλωσε ότι αν κατασκευαστεί καινούριος τάπητας στα γήπεδα με σύγχρονες προδιαγραφές και απαιτήσεις, το ITF Juniors θα συνεχίσει σαν Preveza Cup και τα επόμενα χρόνια. Ας φροντίσουν οι φορείς Δήμος-Περιφέρεια. 

Για το Preveza Cup Juniors
Ο Διευθυντής των Αγώνων
Δημήτρης Παππάς ​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου