Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Αυγούστου 04, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία και με πολιτικές παρουσίες η χθεσινή πολιτιστική εκδήλωση στην Ν.Σαμψούντα


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή πρώτη μέρα του πολιτιστικού διήμερου από τον Εξωραϊστικό - Εκπολιτιστικό Σύλλογος Ν. Σαμψούντας «Η ΑΜΙΣΟΣ»  στην πλατεία «ΑΜΙΣΟΣ» της Νέας Σαμψούντας με συνδιοργανωτές την Π.Ε. Πρέβεζας και τον Δήμο Πρέβεζας.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων χθες περιελάμβανε 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ :
Αφιέρωμα στην ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ-
Τραγούδια και χοροί Ανατολικού και Δυτικού Πόντου.
Συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν.Σινώπης «ΔΙΟΓΕΝΗΣ», Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ν.Σαμψούνας «Η ΑΜΙΣΟΣ». 
Ακολούθησε παραδοσιακή Ποντιακή βραδιά με τους : Κυριάκο Τριανταφυλλίδη-τραγούδι, Γιάννη Κατωτοικίδη- τραγούδι, Παπαδόπουλο Δημήτριο-λύρα- αγγείο- γαβάλ΄, Αλέξη Στεφανίδη-λύρα, Παναγιώτη Ευθυμιάδη-νταούλι, Γιάννη Ζήγο-νταούλι, Ηρακλή Ξενίδη-αρμόνιο.

Σήμερα, ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ.
Χοροί απ΄το Αιγαίο και τον Πόντο απ΄τον Χορευτικό Όμιλο «Πρέβεζα» και τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ν.Σαμψούντας «Η ΑΜΙΣΟΣ».

Θα ακολουθήσει Λαϊκή βραδιά με :Την Δήμητρα Σταθοπούλου-τραγούδι, Στεργίου Θωμά-τραγούδι, Παναγιώτη Στεργίου μπουζούκι, Γιάννη Ευαγγέλου κιθάρα, Εύη Κανέλλου-κρουστά, Τάσο Καντά-ακορτεόν.

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολιτευτές και αυτοδιοικητικούς, υποψήφιους και νυν προκειμένου, πέραν της ουσίας των εκδηλώσεων, να κάνουν τις δημόσιες σχέσεις τους. 

Συγκεκριμένα, στην χθεσινή πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, υπήρξε έντονο το πολιτικό άρωμα αλλά και του προεκλογικού αγώνα, αφού μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης τον οποίον συνόδευσαν τρεις μάλιστα αντιδήμαρχοι, οι κύριοι Γιαννουλάτος, Ματέρης και Πιπιλίδης, το μέλος της Π.Ε. ΝΔ, Σπύρος Κυριάκης, ο οποίος έχει θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Λ.Σ., κ.Κωτσαντής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ. κ.Παππάς, ο οποίος έχει κάνει επίσημη δήλωση για την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές, ο πρώην Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ.Γιώργος Κούρτης,  ο επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" και δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Νίτσας, για τον οποίον η υποψηφιότητα για την δημαρχία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη... μιας και πολύς κόσμος βλέπει με καλό μάτι την υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου αλλά με μεγάλη εμπειρία στα κοινά του τόπου, ενώ, τέλος, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια, το παρών έδωσε ο κ.Περικλής Βασιλάκης, ο οποίος είναι άριστος στις δημόσιες σχέσεις, μιας και γνωρίζει καλά το αντικείμενο από την θητεία του στην τηλεόραση για είκοσι και πλέον χρόνια, όπου ν'αναφέρουμε πως ερωτηματικό αποτελεί, αν ο ίδιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος σύμβουλος για την Περιφέρεια, διότι με τον νέο νόμο, αλλάζουν πλέον τα δεδομένα, ή θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην αυτοδιοίκηση σε Α' βαθμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου