Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Αυγούστου 18, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τρία αυτόφωρα για ηχορύπανση - Λίγες μέρες απέμειναν για να δουλέψουν τα μαγαζιά


Αντιλαμβανόμαστε πλήρως το έργο των αρχών καθώς και των ελέγχων που οφείλουν να πραγματοποιούν για διάφορα ζητήματα.

Πλην όμως, για τα καταστήματα που φέτος όπως πολλοί από τους ίδιους αναφέρουν, είδαν τους τζίρους τους να πέφτουν και σ΄αυτό συνετέλεσαν διάφοροι παράγοντες, όπως π.χ. η κακοκαιρία του Ιουνίου κ.α.

Έτσι, μετρημένες είναι οι μέρες που απέμειναν για κάποια καταστήματα, προκειμένου, όχι να βγάλουν κέρδος, απλά τα έξοδα τους και μόνο. Θεωρούμε πως όσον αφορά το θέμα της ηχορύπανσης θα πρέπει να υπάρξει μια ελαστικότητα και να μην εξαντλείται το γράμμα του νόμου, μιας και οι καταστηματάρχες δίνουν τον δικό τους αγώνα επιβίωσης. 


Σχετικά με τα χθεσινά αυτόφωρα, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.Α.Σ.

"Συνελήφθησαν στην Πρέβεζα,  σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί, για ηχορύπανση

Συνελήφθησαν, σήμερα (18-08-2018) μετά τα μεσάνυκτα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 37, 50 και 34 ετών, ως ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου