Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Αυγούστου 11, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με μεγάλη επιτυχία η παρουσία του βιβλίου «Γινάτι ο σοφός της Λίμνης» από το βιβλιοπωλείο Κύκλος


Το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου «Γινάτι ο σοφός της Λίμνης» παρουσίασαν ο Σύλλογος Μικρασιατών και Ποντίων Πρέβεζας, το βιβλιοπωλείο Κύκλος και οι εκδόσεις Ψυχογιός το βράδυ της Παρασκευή 10/8 στην παραλία της Πρέβεζας, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο.

Μια εξαιρετική επιμορφωτική εκδήλωση, αφού πέραν της παρουσίασης του νέου αυτού μυθιστορήματος, ο συγγραφέας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ιστορικά στοιχεία της Ηπείρου. Την εκδήλωση άνοιξε η υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου, κ.Βιβή Σολομωνίδου, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η Αλεξία Μπουκουβάλα











Το πλήθος των παρευρισκόμενων που βρέθηκε στην εκδήλωση, συνομίλησε με τον συγγραφέα, ενώ  ο ίδιος υπόγραψε και αντίτυπα του βιβλίου του.




Ο χώρος παραχωρήθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όπου το παρών, μεταξύ άλλων έδωσε ο Πρόεδρος κ.Συγκούνας, ο προιστάμενος της νομικής υπηρεσίας του δήμου Απόστολος Τάσσης, ο Μπάμπης Τσόκας και η εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου, κ.Αγγέλη. 




Μια εξαιρετική καλοκαιρινή εκδήλωση, όπου η διεύθυνση του βιβλιοπωλείου, φρόντισε για το κοινό με διάφορα δροσιστικά και καφέ.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου