Σάββατο, Αυγούστου 11, 2018

Στην Πρέβεζα για διακοπές ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος


Στην ιδιαίτερή του πατρίδα την Πρέβεζα, έφτασε (πριν από λίγο) στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να έχει λίγες μέρες διακοπών και χαλάρωσης. 

Ο Υπουργός Οικονομικών έφτασε στο πατρικό του σπίτι όπου εκεί τον περίμενε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας, Ταξίαρχος κ.Δημήτριος Σιόρεντας, όπου αφού είχαν μια σύντομη συνομιλία και ενημερώθηκε για την διακριτική παρουσία των αστυνομικών αρχών, αμέσως μετέβη εντός της οικίας του όπου τον περίμενε η συμπαθέστατη σύζυγος του και τα παιδιά του. 

Επίσης, όσοι βρέθηκαν την ώρα που ο κ.Τσακαλώτος έφτασε έξω από το πατρικό του σπίτι, εντυπωσιάστηκαν με την απλότητα του καθώς δεν παρέλειψε να τους χαιρετήσει, έναν προς έναν.  
1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ --ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ====ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ --ΗΜΟΥΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Α/Τ ΒΕΛΟΣ---23/05/1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘