Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2018

ΗΠΕΙΡΟΣ: Με λιακάδα και ζέστη έως και το Σαββατοκύριακο


Ηλιοφάνεια και ζέστη θα επικρατεί σήμερα Τετάρτη (8/8/2018) στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου.
Μετά το μεσημέρι τα λίγα σύννεφα πάνω από τα ανατολικά τμήματα της περιφέρειας θα πυκνώσουν πρόσκαιρα, με πιθανότητα για ολιγόλεπτες βροχές ή μπόρες τοπικού χαρακτήρα στα ορεινά μόνο τμήματα.

Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στους 36 βαθμούς στις πεδινές περιοχές, στους 33 στα παράκτια τμήματα, στους 34 στα ημιορεινά και στους 28 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στρεφόμενοι τις θερμές ώρες της ημέρας στις παραθαλάσσιες περιοχές σε δυτικούς έως 3 με 4 μποφόρ.

Ο ίδιος καιρός θα επικρατεί στην περιοχή μας έως και το Σαββατοκύριακο, με εξαίρεση αύριο Πέμπτη 9/8/2018, όπου οι νεφώσεις τις απογευματινές ώρες θα καλύψουν μεγάλο τμήμα της περιφέρειας, ενώ τοπικές βροχές ή μπόρες θα εκδηλωθούν και σε ημιορεινές περιοχές και πιθανά και σε αρκετά πεδινά και παράκτια τμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘