Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2018

Στην περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε Γρεβενά, Δοτσικό, Σαμαρίνα, ο Σπύρος Κυριάκης


Στην περιοδεία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, σε Γρεβενά, Δοτσικό, Σαμαρίνα, συμμετείχε το μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Σπύρος Κυριάκης.


Στην περιοδεία συμμετείχαν επίσης ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης κ.α. 

Ο Σπύρος Κυριάκης σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ως εξής το γεγονός: «Είχα την χαρά να συμμετάσχω στην περιοδεία του προεδρου της Νέας Δημοκρατίας και αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον νομο Γρεβενών, ακολουθώντας τον σε Γρεβενά, Δοτσικό και Σαμαρίνα!

Απευθυνόμενος σε ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής είπε μεταξύ άλλων:
«Έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα που θα έπρεπε να αποτελεί, αλλά δυστυχώς δεν αποτελεί, αναπτυξιακή ατμομηχανή της χώρας, μέσα από ποιοτικά προϊόντα τα οποία πρέπει να βρίσκουν τη θέση τους στα ράφια της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού. Δυστυχώς, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολο να ασχολείται σήμερα κανείς με τον πρωτογενή τομέα όταν οι αγρότες μας και οι κτηνοτρόφοι μας υποφέρουν κάτω από το βάρος της υπερφορολόγησης και ενός ασφαλιστικού συστήματος το οποίο τιμωρεί σήμερα την επιχειρηματική επιτυχία. Όσο πιο επιτυχημένος είσαι τόσο περισσότερα πληρώνεις σύμφωνα με τη λογική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου