Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 02, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Για να τελειώνει αυτή η πλακίτσα με τους υποψήφιους δημάρχους !


Σε λιγότερο από ένα χρόνο, έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δίνουν και παίρνουν τα ονόματα των υποψηφίων που θα ηγηθούν ενός ψηφοδελτίου προκειμένου να διεκδικήσουν έναν καλλικρατικό - τουριστικό δήμο, όπως αυτός της Πρέβεζας. 

Σε καθημερινή σχεδόν βάση, μας ενημερώνουν - πληροφορούν για διάφορα ονόματα - γνωστών κυρίως και πετυχημένων συμπολιτών μας. Για την ώρα όμως τουλάχιστον, κανένα από τα ονόματα αυτά - που ακούγονται ως επικεφαλής - δεν έχει βγει μπροστά με μια δημόσια δήλωση του και να ξεκαθαρίσει το τοπίο αν θα είναι υποψήφιος ή όχι, σε κάποιους ίσως, αρέσει να ακούγονται τα ονόματα τους, και όχι αδίκως. 

Σε κάθε περίπτωση, οι οποίες εξελίξεις σχετικά με την ονοματολογία για να έχουμε χειροπιαστά πράγματα, θα γίνουν από τον επόμενο μήνα και όχι εντός του Αυγούστου. 

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε κάποιοι από αυτούς - τους εν δυνάμει επικεφαλής - προκειμένου να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια τους με ισχυρούς δημοτικούς συμβούλους, βάζουν μπρος τα μεγάλα μέσα (εκτός Πρέβεζας), να τηλεφωνούν υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα  σε πολίτες, προκειμένου να δεχτούν να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια. 

Αυτή η παλαιοκομματική - καθεστωτική τακτική, πρέπει να λάβει τέλος...για το καλό της πόλης και των πολιτών αυτής.

Το PrevezaBest,  θα σας ενημερώσει για όλους και για όλα τη κατάλληλη στιγμή...! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου