Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2018

«Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, η Πελοπόννησος, είναι και η ΄Ηπειρος»


Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Στέργιος Γιαννάκης με θέμα: «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, η Πελοπόννησος, είναι και η ΄Ηπειρος».


Προς
Τον Υπουργό Εσωτερικών
κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα σας διαβιβάζω την με αρ. πρωτ. 173/18-08-2018 επιστολή της ΄Ενωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου (Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η), με θέμα: «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, η Πελοπόννησος, είναι και η ΄Ηπειρος».

Με την ως άνω επιστολή διαμαρτύρονται για την αποδυνάμωση των Πυροσβεστικών Δυνάμεων της Ηπείρου, οι οποίες καλούνται να συνδράμουν τόσο με οχήματα όσο και με πληρώματα στην προληπτική πυρασφάλεια άλλων περιοχών και κυρίως της Αττικής και της Πελοποννήσου.

Το γεγονός αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δραματική μείωση του προσωπικού, την σωματική αλλά και ψυχική καταπόνησή του, την επιβάρυνση των ήδη παλαιών οχημάτων και θέτει σε άμεσο κίνδυνο την περιοχή της Ηπείρου, μια περιοχή με τεράστιο δασικό και δύσβατο ανάγλυφο, με πολλά χιλιόμετρα νέου αλλά και  παλαιού οδικού δικτύου, σε μία περίοδο αυξημένης τουριστικής κίνησης και έντονης πολιτιστικής δραστηριότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου