Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την επίσημη στήριξη της ΝΔ, ζήτησε ο Δημήτρης Παππάς


Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης (ΑΣΥΠ) του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Πρέβεζας, κ.Παππάς, είναι ο πρώτος από τους υποψηφίους που εξέφρασε δημόσια το ενδιαφέρον του για τον Δήμο Πρέβεζας.


Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του PrevezaBest, ο ίδιος ξεκαθάριζε σε όλους τους τόνους, πως άσχετα τι θα πράξει η ΝΔ, εκείνος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Πρέβεζας. 

Να θυμίσουμε πως ο κ.Παππάς, τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών του 2014, μαζί με τον κ.Νίτσα είχαν λάβει 47% περίπου. 

Νεότερες όμως πληροφορίες μας από τα κεντρικά των Αθηνών, κάνουν λόγο, ότι ο κ.Παππάς, αφού δήλωσε στρατιώτης στο κόμμα, ζήτησε επισήμως τη στήριξη της ΝΔ, χωρίς ο ίδιος να ξεκαθαρίζει τι θα πράξει αν δεν την έχει. 

Όσον αφορά τα τοπικά, η Νοδε, δεν έχει καταλήξει του προσώπου που θα τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού για την διεκδίκηση του Δήμου Πρέβεζας, και αυτό αναμένεται να γίνει μετά τον δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα έτσι ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις μιας και ο χρόνος περιορίζει. 

Επίσης, στην ΝΟΔΕ Πρέβεζας, είναι ξεκάθαρο, ότι η ΝΔ ως κόμμα εξουσίας και ως η αυριανή κυβέρνηση αυτού του τόπου, πρέπει να εκφραστεί μέσα από ένα ψηφοδέλτιο που θα σηματοδοτεί την ανανέωση, την ρήξη με το παλιό και φυσικά την αταλάντευτη πορεία της ανόδου για την ανάπτυξη της Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου