Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2018

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Συνεχίζονται οι Παρασκηνιακές Ζυμώσεις και Επαφές των Υποψηφίων - Νεώτερες Πληροφορίες (;;;) θέλουν τον Γιώργο Τρυφωνίδη ως υποψήφιο Δήμαρχο


Συνεχίζονται οι επαφές, οι συναντήσεις και οι ζυμώσεις, σχετικά με τις υποψηφιότητες στο Δήμο Πρέβεζας και όπως καταλαβαίνετε όσο δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, οι φήμες πάνε κι έρχονται.

Μπαίλης, Παππάς, Ιωάννου, Νίτσας, Ροπόκης, Καράμπελας κλπ, ανεξάρτητα του τι λέγεται και ακούγεται, συνεχίζουν κανονικά τη δραστηριότητά τους, ο καθένας με τη δικιά του τακτική. 

Το ποιος θα τελικά θα παραμείνει μέχρι τέλος υποψήφιος μένει να το δούμε.

Τελευταίο πρόσωπο που εμπλέκεται στη σχετική φημολογία, την οποία και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη,  είναι το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ κ. Γιώργος Τρυφωνίδης, ο οποίος σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι ενοχλημένος με όσους επιχειρούν να εμπλέξουν το όνομά του σε διάφορα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες και "απειλεί" ότι θα κατέβει ο ίδιος υποψήφιος, κάτι που είχε κάνει και στην έναρξη της πολιτικής σταδιοδρομίας, πριν εικοσιπέντε χρόνια περίπου.

Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για φήμες που δεν γνωρίζουμε αν έχουν βάση , διακινούνται όμως από πολλές πλευρές.

Κατά τ' άλλα, όποιος κυκλοφορεί στην πόλη αλλά και στα περίχωρα, μπορεί να διαπιστώσει ότι καθημερινά γίνονται διάφορες συναντήσεις και επαφές που μπορεί να μοιάζουν κοινωνικού περιεχομένου, δεν παύουν όμως να έχουν πολιτικό χρώμα. 

Αυτό που μεταφέρουμε με σιγουριά, είναι τα τηλέφωνα από κάποια γραφεία έχουν πάρει φωτιά, πράγμα που δείχνει ότι έχουμε μπει για τα καλά στην προεκλογική περίοδο.

Αναφέρουμε ενδεικτικά ότι πρώην Δήμαρχος παίρνει τηλέφωνα και προσπαθεί να κανονίσει συναντήσεις γνωριμίας και να κλείσει υποψηφιότητες, ενώ παλαίμαχος  συνδικαλιστής από άλλο πολιτικό χώρο, έχει πάρει σβάρνα τους δρόμους διαφημίζοντας ότι στηρίζει και προωθεί κι αυτός την ίδια υποψηφιότητα, όταν πριν λίγο διάστημα  έλεγε τα ίδια αλλά για άλλον υποψήφιο.

Το ίδιο ακριβώς κάνει και πρόεδρος συλλόγου, ο οποίος πλασάρεται ως εντολοδόχος και κάνει προτάσεις σε πολίτες της πόλης για να είναι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι.

Κάποιοι φίλοι αναγνώστες του PrevezaBest, μάλιστα σήμερα μας ανέφεραν ότι υπάρχουν τηλεφωνήματα που ζητάνε τη γνώμη των πολιτών για τον συγκεκριμένο "υποψήφιο", χωρίς όμως να είναι σε θέση να μας επιβεβαιώσουν αν τα τηλέφωνα γίνονται από κάποια εταιρεία δημοσκοπήσεων ή αν κάποιοι φίλοι και συνεργάτες, όπως οι παραπάνω, παίρνουν τηλέφωνα και προσπαθούν να δουν  τις απόψεις του κόσμου για το συγκεκριμένο άτομο, πριν προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις.

Όλα τα παραπάνω μας έρχονται ως πληροφορίες και τις μεταφέρουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών μας και όπως έχουμε ξαναπεί, εδώ είμαστε και για διαψεύσεις και για διαφορετικές απόψεις.

Για ένα πάντως είμαστε σίγουροι, αφού το έχουμε "τσεκάρει".

Υπάρχει  συγκεκριμένο "διακομματικό κέντρο" στην  Πρέβεζα, που έχει αναφορά σε όλο σχεδόν τον πολιτικό χώρο (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ), το οποίο παρασκηνιακά και προσεκτικά προετοιμάζει  υποψήφιο Δήμαρχο.

Το αν αυτή η προσπάθεια, θα έχει αίσιο αποτέλεσμα και κυρίως αν θα αγκαλιαστεί από τους πολίτες είναι  κάτι που μένει να αποδειχθεί.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι πολλοί βλέπουν με καχυποψία τις τελευταίες  δραστηριότητες κάποιων "επώνυμων" Πρεβεζάνων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου