Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 01, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Υγιής, Ακμαίος και Μάχιμος, επέστρεψε ο Ζώης Μαργέλης


Δυνατός, ακμαίος και υγιής, επέστρεψε στην οικογένεια του και στην υπηρεσία, ο μάχιμος πυροσβέστης και γραμματέας της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Ηπείρου, Ζώης Μαργέλης, έπειτα από μια μικρή περιπέτεια που είχε.

Συγκεκριμένα, στην φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή 29/7 στην περιοχή Ριζά, ο εν λόγο πυροσβέστης, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου και νοσηλεύτηκε. 

Από εκεί, την επομένη, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου, αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, έδειξαν αναπνευστικό πρόβλημα λόγω του καπνού που εισέπνευσε, καμία σχέση με "μικροέμφραγμα" "όπως διαδόθηκε" και χθες βράδυ πήρε το εξιτήριο και επέστρεψε απολύτως υγιής στους οικείους του αλλά και στην υπηρεσία. 

Βεβαίως, το PrevezaBest, από την πρώτη στιγμή είχε λάβει γνώση του περιστατικού, αλλά δεν έκανε καμία σχετική ανάρτηση, από την στιγμή που δεν υπήρχε ασφαλής διάγνωση των αιτιών που οδήγησαν στην αδιαθεσία αυτή. 

Τέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν φίλοι και συγγενείς και συνάδελφοι για την κατάσταση της υγείας του, κ.Μαργέλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου