Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & Β_Movies LIVE



opening act: 4 MOVING LINES
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Στα πλαίσια του Pre/Post Festival


Από τα Μωρά στα Φωτιά, στα Ξύλινα Σπαθιά και από εκεί σε σόλο καριέρα ο Παυλος παυλιδης και οι B-Movies μαγεύουν εδώ και 15 και πλέον χρόνια το ελληνικό κοινό σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση. Ο πολυαγαπημένος μουσικός επιστρέφει με τους B-Movies μετά από πολλά χρόνια στην Πρέβεζα για να μας παρουσιάσουν ένα δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα με τραγούδια τόσο από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τη μετέπειτα μουσική διαδρομή του Παύλου Παυλίδη , καθώς και καινούρια ακυκλοφόρητα κομμάτια από την νέα δουλειά που ετοιμάζουν.
Οι B-movies πάντα μαζί του και ανανεωμένοι κατά το ήμισυ από τον περσινό χειμώνα δεν σταματούν να πειραματίζονται και να μας δίνουν συνεχώς κάτι το διαφορετικό στη σκηνή πράγμα που κάνει τις εμφανίσεις τους ξεχωριστές.

Οι B-movies είναι : 
Τόλης Δεληγιάννης – μπάσο
Ορέστης Μπενέκας - πλήκτρα
Δημήτρης Οικονόμου – τύμπανα
Αλέκος Βουλγαράκης – ηλ. Κιθάρα

Οι 4 Moving Lines επανα - συστήνονται στο κοινό μετά από μερικές αλλαγές. Με νέο μπασίστα, νέο όνομα (ex ON) και την ίδια απαράμιλλη ενέργεια και όρεξη για ιδρώτα και headbanging. Με alternative rock και κλασικά περάσματα οι Πρεβεζάνοι 4 Moving Lines υπόσχονται το καλύτερο “ζέσταμα” για το 8 Pre/Post Festival και σας προκαλούν να ζήσετε μαζί τους αυτή την εμπειρία. 


Το Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας είναι ένας υπέροχος συναυλιακός χώρος στο κέντρο της πόλης, σε ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένο από δέντρα, δίπλα στην παραλία της Κυανής Ακτής. Μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 800+ άτομα. Η καρδιά του Pre/Post θα χτυπάει και φέτος στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας.

To Pre/Post ξεκίνησε το 2011 ως μια προσπάθεια για την διατήρηση του εναλλακτικού τρόπου διασκέδασης στην ευρύτερη περιοχή. Φιλοξενήθηκε μέχρι και το 2016 στο υπέροχο Κάστρο του Παντοκράτορα και από το 2017 λαμβάνει χώρο στο Κηποθέατρο Πρέβεζας. Το Pre/Post έχουν τιμήσει με την παρουσία τους κορυφαία ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής (1000 Mods, The Big Nose Attack, One Drop Forward, Cabaret Balkan, BMW Rockers, Planet of Zeus, Naxatras, The Thriller, etc.) καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από διάφορες μουσικές κατηγορίες (reggae, ska, punk, stoner rock, garage, alternative, ethnic, balkan). Επίσης έχουν φιλοξενηθεί εκθέσεις φωτογραφίας, ταινίες μικρού μήκους (Future Shorts) κ.α.. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια το Pre/Post μεγάλωσε εξελίχθηκε και αποτελεί πλέον πόλο έλξης για ανθρώπους κάθε ηλικίας από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που επιθυμούν να συνδυάσουν την εμπειρία του φεστιβάλ με τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην υπέροχη πόλη της Πρέβεζας. 

Pre-Sale: 10 € / Door: 12 € 
2 Days Combo Ticket: 15 € (18 & 19 Αυγούστου) 

E. dbsoundsgr@gmail.com
T. +30 6973 49 80 50
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Νίκος Τόλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου