Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Αυγούστου 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Βαμβακάρης project" Rendeece V Glitch_A μια οπτικοακουστική αφήγηση είναι η τελευταία συνεργασία μεταξύ του Rendeece και της καλλιτεχνικής ομάδας Glitch_A



Παρασκευή / 17 Αυγούστου / 21:30
καφενείο «ο Μάρκος» / Πρέβεζα
(ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)


Τα τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη συνδέονται με τη soundtrack προσέγγιση του παραγωγού Rendeece και την οπτική αφήγηση της ομάδας Glitch_A, ώστε οι θεατές να ταξιδέψουν στην εποχή, που έζησε και δημιούργησε ο σημαντικός και αγαπημένος καλλιτέχνης, Μάρκος Βαμβακάρης.
Η ομάδα έχει εμφανιστεί στο B-Fest, το Asfa BBQ festival, το Booze, Το Τριανόν κ.α. καθώς και σε παραγωγές video poems, video clips κ.α.

Βιογραφικό Glitch_A
Η Glitch_A είναι μία ομάδα οπτικοακουστικής σύνθεσης που μοντάρει ζωντανά εικόνες και ήχους, χρησιμοποιώντας ως πρώτες ύλες, υλικό του οποίου το φάσμα εκτείνεται από επαγγελματικές λήψεις και κινηματογραφικές ταινίες, έως ερασιτεχνικές λήψεις και viral* videos. Το υλικό αυτό συνδυάζεται κατάλληλα και αναπαράγεται σε ατέρμονες λούπες*, με την αφηγηματική κατεύθυνση της ομάδας.
 Βιογραφικό Rendeece
Ο Rendeece ξεκίνησε να δημιουργεί ηλεκτρονική μουσική το 2013. Μέσα από τη μουσική του αφηγείται ιστορίες δημιουργώντας ατμοσφαιρικά ή και θορυβώδη, κινηματογραφικά ηχοτοπία. Η μουσική του περιλαμβάνει samples από όλο το φάσμα της μουσικής, field recordings και κυρίως δικές του συνθέσεις από τα χειροποίητα συνθεσάιζερ και πετάλια του.
Τις περισσότερες δουλειές του τις παρουσιάζει μέσω διαδικτυακών ραδιοφώνων (Random Access Radio, Poplie Radio, Amateur Radio). Μέχρις στιγμής, αποκλειστικά διαδικτυακά έχει κυκλοφορήσει η μουσική του (ομώνυμη bandcamp σελίδα), και η πρώτη φυσική κυκλοφορία (κασέτα) θα είναι το live set του “Come Reign Or Come Shine” στην εταιρεία “Amateur Radio”.
Έχει παρουσιάσει live set του στην Πρέβεζα (κατάληψη Σπείρας, Αποθήκη bar) και στα Γιάνεννα (1ο Lake Festival).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου