Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Αντώνης Μπέζας στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα": Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόταξε την Ενότητα


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης, κάθε Δευτέρα στις 11π.μ. μέσα από το ραδιόφωνο του Prisma 91,6 μίλησε ο πρώην Υφυπουργός της Ν.Δ., κ.Αντώνης Μπέζας.

Αρχικά ο Θεσπρωτός πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα ζήτημα, όπως ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα των Αθηνών, που τον θέλει να μένει εκτός των ψηφοδελτίων του κόμματος, λόγω ηλικίας, αντιθέτως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης - στρατιώτης του κόμματος, έτοιμος να προσφέρει απ'όπου του ζητηθεί. 

Έπειτα, ο κ.Μπέζας αναφέρθηκε στις προγραμματικές δηλώσεις του Προέδρου της ΝΔ από την ΔΕΘ, "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την ΔΕΘ έδωσε ένα πολύ μεγάλο μήνυμα σε όλους τους πολίτες, ότι όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε την Ελλάδα της Ανάπτυξης, με μια ομιλία σταθμό από το βήμα της ΔΕΘ",  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόταξε την Ενότητα, τόνισε ο κ.Μπέζας. Στην συνέχεια ο κ.Μπέζας, έπειτα από σχετική ερώτηση που τέθηκε, αναφέρθηκε στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και στο Αλβανικό ζήτημα. Ενωμένη η Ν.Δ. οδεύει σε μια μεγάλη εκλογική νίκη η οποία θα φέρει τη πολιτική λύτρωση στη χώρα, υπογράμμισε ο κ.Μπέζας.  

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου