Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2018

Καταγγελία ΑΡΠΗ - Οι «τσαμπουκάδες» του Καχριμάνη δεν περνάνε


Η ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο (ΑΡ.Π.Η) χαιρετίζει την κινητοποίηση των «πρωτοβουλιών αγώνα ενάντια στις εξορύξεις» που πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 25/9 στο γραφεία του περιφερειάρχη.

Οι «πρωτοβουλίες αγώνα»  επιδίωξαν συνάντηση  με τον περιφερειάρχη για να καταγγείλουν το κλίμα τρομοκρατίας που πάνε να επιβάλλουν οι πετρελαϊκές εταιρείες σε βάρος των αγωνιζόμενων κατοίκων που αντιδρούν στις εξορύξεις.

Μόλις έφτασε η αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων  έξω από το γραφείο του, ο περιφερειάρχης με ύφος χιλίων καρδιναλίων απαίτησε την αποχώρηση της αντιπροσωπείας των διαδηλωτών δείχνοντας ξεκάθαρα με ποιούς είναι.

Κυβέρνηση και περιφέρεια Ηπείρου πάνε χέρι-χέρι με τις πολυεθνικές πετρελαίου , πάνε χέρι –χέρι με αυτούς  που τα κέρδη τους προκαλούν θάνατο,  φτώχεια, καταστροφή  και  προσφυγιά στη Μέση Ανατολή τη Βόρεια Αφρική και τη Μεσόγειο.

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Καλούμε το λαό της Ηπείρου να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια. Σε κάθε χωριό , σε κάθε πόλη να συγκροτήσει επιτροπές  αγώνα ενάντια στις εξορύξεις. Να δυναμώσει τις υπάρχουσες πρωτοβουλίες και να βάλει τις ανθρώπινες ζωές, τις κοινωνικές ανάγκες  και το περιβάλλον πάνω από τα κέρδη τους.

η περιφερειακή κίνηση
ΑΡιστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο (ΑΡ.Π.Η)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου