Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 23, 2018

Πρώην και Νυν φοιτητές του τμηματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής- ΤΕΙ Ηπείρου:Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα για εξέλιξη του καθηγητή μας κ. Μιχάλη Διακομιχάλη


Ψηφισμα για την προσωπικότητα, το ήθος και το χαρακτήρα του κ. Μιχαήλ Διακομιχάλη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Ηπείρου.


"Εμείς οι πρώην και εν ενεργεία φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στον καθηγητή μας κ. Μιχάλη Διακομιχάλη, ο οποίος υπήρξε συνεπέστατος στα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, ήταν πάντοτε κοντά μας σε όποια προβλήματα αντιμετωπίζαμε, ουδέποτε συγκρούστηκε με φοιτητές και υποστήριζε πάντα το συμφέρον και το δίκαιο των φοιτητών, με σεβασμό και προσήλωση στην εκπαιδευτική διαδικασία, και την ανάδειξη και αναβάθμιση του ΤΕΙ Ηπείρου συνολικά. 

Σε αντίθεση με ορισμένους καθηγητές μας, όπως οι κ.κ. Γκίκας και Ναξάκης, τους οποίους πολύ σπάνια βλέπαμε, δεν ήταν καθόλου συνεπείς στα εκπαιδευτικά καθήκοντα τους και δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρον ούτε για εμάς ούτε για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρούμε οτι ο κ. Διακομιχάλης πληρεί τα κριτήρια που αφορούν στο ήθος και στη συμβολή του στην πρόοδο του Τμήματος και δικαιωματικά αξίζει να εξελιχθεί στη βαθμίδα του Καθηγητή. 

266 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις 400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου