Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 10, 2018

Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων για την Αθλητική Πολιτιστική Ακαδημία Taekwondo Ευκλέας Λούρου Πρέβεζας


Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων για την Αθλητική Πολιτιστική Ακαδημία Taekwondo Ευκλέας Λούρου Πρέβεζας, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 και κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από 18:00 έως και 20.30 ώρα επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων Πρέβεζας στον Λούρο.


Για όλες τις ηλικίες από 4ων ετών και άνω. Έτοιμοι και φέτος σε μια απαιτητική χρονιά για τον Σύλλογο με βασικό μέλημα να παρέχει στους αθλητές την ευκαιρία να αποδώσουν τα μέγιστα λειτουργώντας όλοι μαζί ως ομάδα. 



Η προπονήτρια ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ Γρηγορία 6 Dan, ο Βοηθός της ΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Παντελής 2Dan καθώς και όλο το team των μαύρων ζωνών, διαβεβαιώνουν τους αθλητές τις αθλήτριες καθώς και τους γονείς, ότι θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να φανούν αντάξιοι της στήριξης και της εμπιστοσύνης που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Καλωσορίζουν τα νέα μέλη στην ομάδας και εύχονται σε όλους καλή συνεργασία . 


Όλα τα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν πάντα στη διάθεση των μελών, των γονέων και των αθλητών του συλλόγου για κάθε περαιτέρω ενημέρωση και επικοινωνία. ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ

Email: efkleaslourou@gmail.com Τηλ: 6944167951 Facebook-Instagram: ΑΠΑ Taekwondo Ευκλέας Λούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου