Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2018

Σίγουρες θεωρούνται οι υποψηφιότητες του Σπύρου Κυριάκη και του Κωνσταντίνου Δαρδαμάνη για τα γαλάζια ψηφοδέλτια


Ρεπορτάζ με τα νέα πρόσωπα στις λίστες της Ν.Δ. σε Θεσσαλονίκη, Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία δημοσιεύει η εφημερίδα Βραδυνή της Κυριακής. 

Όπως τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ το οποίο μεταξύ άλλων περιφερειών παρουσιάζει τις γαλάζιες υποψηφιότητες στην Ήπειρο, πέρα από τους νυν Βουλευτές που θα είναι πάλι υποψήφιοι, θα υπάρχουν νέα πρόσωπα από το Μητρώο Στελεχών, στελέχη που θα συμβολίζουν τη διεύρυνση. 

Έτσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, για τον Ν.Ιωαννίνων από τη νέα γενιά σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Δαρδαμάνη που προέρχεται από το Μητρώο Στελεχών της Ν.Δ. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει αρκετά ακόμη ονόματα, δημοσιεύει μόνο φωτογραφία του Κωνσταντίνου Δαρδαμάνη την υποψηφιότητα του οποίου αναφέρει ως σίγουρη και αυτό λέει πολλά..

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται το ρεπορτάζ και στον Ν.Πρέβεζας, και όπως αναφέρει, Εκτός του νυν Βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη, σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Ν.Πρέβεζας του ξενοδόχου και μέλους της Πολιτικής Επιτροπής Σπύρου Κυριάκη. Μάλιστα, συνεχίζοντας το δημοσίευμα, "ο ίδιος οργανώνει το γραφείο του και έχει αναπτύξει έντονη κινητικότητα ". Ενώ, στο δημοσίευμα υπάρχει και η φωτογραφία του. 

Από εκεί και πέρα, αναφέρονται τα ονόματα του Γ.Κατσαούνου, του Δ.Γιολδάση και της ξενοδόχου Άννας - Μαρίας Ανατολιωτάκη. 

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του PrevezaBest όσον αφορά τον κ.Γιώργο Κατσαούνο, δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής και αυτό διότι ο ίδιος έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τα οργανωτικά ζητήματα του κόμματος.  Ούτε για τον κ.Δ.Γιολδάση προκύπτει πως θα στελεχώσει το τοπικό γαλάζιο ψηφοδέλτιο, αφού θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Ζηρού. Τέλος, σχετικά με την Άννα - Μαρία Ανατολιωτάκη , είναι ένα γυναικείο όνομα που γενικότερα "παίζει' όπως επίσης και αυτό της Σέβης Κονταξή. 

Για τον Ν.Θεσπρωτίας η εφημερίδα αναφέρει πως εκτός του νυν Βουλευτή κ.Γιόγιακα, στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο πρώην υφυπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή και Σαμαρά, Αντώνης Μπέζας, "ο οποίος ήδη οργανώνει το γραφείο του και αναπτύσσει έντονη κινητικότητα στο Νομό. Αναμένεται, μάλιστα, οι δύο πολιτικοί να αποτελέσουν το γαλάζιο δίπολο", αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της "ΒτΚ".

Για τον Ν.Άρτας, καμία υποψηφιότητα στο ρεπορτάζ δεν θεωρείται σίγουρη, πλην του νυν Βουλευτή κ.Στύλιου και γι΄αυτό όσα ονόματα αναφέρονται από την αρθρογράφο, χρησιμοποιείται η λέξη "αναμένεται" να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο...ή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου