Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2018

Οι επισκέψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα - Μητσοτάκης "Η Πρέβεζα να βγει από την απομόνωση"


Έπειτα την επίσκεψη στην Άρτα, όπως σας ενημερώσαμε σχετικά, δείτε ΕΔΩ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πόλη της Πρέβεζας.


Πρώτη σταθμός της επίσκεψής του στην Πρέβεζα ήταν ο αρχαιολογικός χώρος της Νικόπολης & το νέο      Αρχαιολογικό  Μουσείο  της  Νικόπολης, όπου εκεί ξεναγήθηκε από τον αναπληρωτή προιστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων, Γιώργο Ρήγινο. 




























Αμέσως μετά, ο κ.Μητσοτάκης επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης, κ.Χρυσόστομο όπου μάλιστα ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε στον Πρόεδρο της ΝΔ  αναμνηστικά δώρα. 











Ακολούθως, το πρόγραμμα των επισκέψεων συνεχίστηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, όπου σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο ο Βουλευτής κ.Στέργιος Γιαννάκης όσο και το μέλος Π.Ε. της ΝΔ, Σπύρος Κυριάκης. 

















Τον κ.Μητσοτάκη καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Νίκος Τζίμας. Μάλιστα, ο κ.Μητσοτάκης μεταξύ άλλων στην σύντομη ομιλία του, υπογράμμισε να βγει η Πρέβεζα από την απομόνωση και να είμαστε εμείς που θα ολοκληρώσουμε το Άκτιο Αμβρακία και να συνδεθεί η Πρέβεζα με την Ιόνια οδό. 



Αμέσως μετά, ο κ.Μητσοτάκης επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Πρέβεζας όπου είχε σύντομη συνομιλία τόσο με τον Πρόεδρο, κ.Μπούρη όσο και με τα μέλη του Επιμελητηρίου. 








Τελευταία επίσκεψη ήταν στην Μαρίνα της Πρέβεζας΄, όπου εκεί ο κ.Μητσοτάκης, ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε από τους ιδιοκτήτες Γιάννη και Βασίλη Τέφα, καθώς και από τον νομικό σύμβουλο της εταιρίας, Βασίλειο Γιάπρο.










Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του κ.Μητσοτάκη, συνόδευαν πολλά μέλη και στελέχη του κόμματος, όπως ο Βουλευτής κ.Γιαννάκης, το μέλος της Π.Ε. κ.Κυριάκης, ο πρώην Βουλευτής κ.Τσουμάνης, ο Περιφερειάρχης κ.Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Ιωάννου, ο πρώην υφυπουργός κ.Μπέζας, οι Βουλευτές Άρτας και Λευκάδας κ.κ.Στύλιος, Καββαδάς ,  το μέλος της Π.Ε. της ΝΔ, Γιώργος Κατσαούνος, εκπρόσωποι φορέων κ.α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου