Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2018

Το ανθρώπινο κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα ανήκει σε αγνοούμενη της περιοχής;


Την απάντηση στο ερώτημα αυτό αναμένεται να δώσει η εργαστηριακή εξέταση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ιωαννίνων.


Το μακάβριο εύρημα από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου στην Βιομηχανική Περιοχή κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε τάφρο από ιδιωτικό συνεργείο.

Σύμφωνα με μία πρώτη αυτοψία του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και προϊστάμενο της τοπικής υπηρεσίας κ. Βουγιουκλάκη, το εύρημα χρονολογείται έως και δέκα χρόνια πίσω και πιθανόν ανήκει σε γυναίκα.

Κάποιες ενδείξεις στο κρανίο, αλλά το γεγονός ότι στο σημείο δεν εντοπίστηκαν άλλα τμήματα ανθρώπινου σκελετού, ενισχύεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το κρανίο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια του πανεπιστήμιου και από την περαιτέρω ανάλυση του, θα εξακριβωθεί επισήμως το φύλο και το χρονικό διάστημα που ήταν θαμμένο. Επίσης θα εξαχθεί DNA προκειμένου να συγκριθεί με τη βάση δεδομένων αγνοουμένων.

Στην ίδια περιοχή τον Ιούνιο του 2010 είχε χαθεί η 26χρονη Αγγελική Πεπόνη. Η μεθοδική και επίμονη έρευνα του «Τούνελ», ανέδειξε ότι πίσω από την εξαφάνιση της κρυβόταν μια άγρια δολοφονία .


anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου