Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2018

Παραπολιτικά...σχόλια, Πρωταγωνιστούν Ο.Γεροβασίλη, Β.Γιάπρος και Γ.Ζάψας




Παραπολιτικά...σχόλια, Πρωταγωνιστούν Ο.Γεροβασίλη, Β.Γιάπρος και Γ.Ζάψας 

  • Αρκετά Αθηναικά μέσα, θέλουν την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κα Όλγα Γεροβασίλη, να είναι εκ νέου υποψήφια για την Περιφέρεια Ηπείρου με τον Σύριζα. Κάτι που βεβαίως δεν προκύπτει από πουθενά, αφού, αυτό το σενάριο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές δεν συζητείται ούτε στου Μαξίμου αλλά ούτε έχει τεθεί στην Υπουργό ως ενδεχόμενο, αφού η ίδια έχει επιλεγεί σε ένα ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο και επιθυμεί να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή που της ανέθεσε ο Πρωθυπουργός, αφού για πρώτη φορά αναλαμβάνει υπουργός προστασίας του πολίτη μια γυναίκα.
  • Το όνομα του δικηγόρου, Βασιλείου Γιάπρου, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι αράδες παίζει ακόμη δυνατά ως υποψήφιος για την Δημαρχία με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Ακόμη, δεν έχει απαντήσει (τουλάχιστον όχι αρνητικά), ενώ, το σενάριο να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος τις τελευταίες μέρες έχει φουντώσει για τα καλά... 
  • Μπορεί το ΚΙΝΑΛ να υπέδειξε ως υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Ήπειρο τον πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, κ.Δημητρίου, πλην όμως με την τελευταία της ανακοίνωση η παράταξη "Συμμαχία Ηπειρωτών" ξεκαθαρίζει πως ο διάλογος ο οποίος έχει ανοίξει με την παράταξη "Ήπειρος Ανατροπής" που στηρίζεται από τον Σύριζα βρίσκεται σε εξέλιξη και βασίζεται στην κατ’ αρχήν συμφωνία των δυο περιφερειακών παρατάξεων, της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» και της «Ήπειρος Ανατροπής», να υπηρετήσουν τον κοινό σκοπό. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest,  οι οποίες για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται υποψήφιος Περιφερειάρχης ο οποίος θα έχει την στήριξη του Σύριζα, θα είναι ο Γιώργος Ζάψας, επικεφαλής της Συμμαχίας Ηπειρωτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου