Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2018

Ερώτηση στη Βουλή από τον Σ.Γιαννάκη για την "Καθυστέρηση στην παράδοση τμήματος του Οδικού ΄Αξονα "Ακτιο - Αμβρακία"


Ερώτηση που κατέθεσε ο κ.Στέργιος Γιαννάκης στη Βουλή των Ελλήνων με θέμα: "Καθυστέρηση στην παράδοση τμήματος του Οδικού ΄Αξονα ΄΄Ακτιο - Αμβρακία΄΄, από το αεροδρόμιο του Ακτίου μέχρι τη Βόνιτσα"


Προς
Τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών
κ. Χρήστο Σπίρτζη

ΘΕΜΑ: «Καθυστέρηση στην παράδοση  τμήματος του Οδικού ΄Αξονα ΄΄Ακτιο – Αμβρακία΄΄, από το αεροδρόμιο του Ακτίου μέχρι τη Βόνιτσα».
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Tο τμήμα του Οδικού ΄Αξονα ΄΄Ακτιο – Αμβρακία΄΄, αν και με καθυστέρηση πέντε ετών, έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό. Η ημερομηνία όμως παράδοσης του έργου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι πολυάριθμοι τουρίστες της περιοχής αναγκάζονται να χρησιμοποιούν καθημερινά το παλιό οδικό δίκτυο, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλειά τους – αφού πολύ συχνά σημειώνονται τροχαία ατυχήματα - και σπαταλώντας χρόνο και χρήμα.

Γνωρίζοντας όλοι τη σπουδαιότητα του έργου για όλη τη Δυτική Ελλάδα, αφού το συγκεκριμένο τμήμα θα συνδέει το αεροδρόμιο του Ακτίου με την Πρέβεζα, τη Λευκάδα και κατ΄ επέκτασιν με την Ιόνια Οδό και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του τουρισμού και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας,
Ερωτάσθε κύριε Υπουργέ,

·   Πότε προτίθεσθε να παραδώσετε στην κυκλοφορία το τμήμα του Οδικού ΄Αξονα από το ΄Ακτιο μέχρι τη Βόνιτσα;

· Μήπως η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην πρόθεση της Κυβέρνησης να χρησιμοποιηθούν τα εγκαίνια για προεκλογικούς σκοπούς;

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.
                                                                                  ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου