Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την ΑΕΝ επισκέφτηκαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΠΕΝ)


Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου στην πόλη μας επισκέφτηκαν ακόμα μια φορά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΠΕΝ) και συγκεκριμένα ο πρόεδρος καπτ.Τσικαλάκης Μανώλης και ο Γεν. Γραμματέας καπτ.Μαρινάκης Αντώνης  δηλώνοντας με την παρουσία τους την συμπαράστασή τους στην μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης της σχολής αφου πλέον είναι και η μεγαλύτερη σχολή νεοεισακτέων σπουδαστών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα τους καλωσόρισε η υποδιοικήτρια Πλωτάρχης Λ.Σ Κα.Μαργέλη Σταματία και μίλησαν με τον Διευθυντή της σχολής καπτ.Κίκερη Παντελή για τις υπάρχουσες ανάγκες, ελλείψεις,προβλήματα των σπουδαστών καθώς και τις προτάσεις του για την ανάπτυξη και μελλοντικές προοπτικές της σχολής (για τα οποία και θα επανέλθουμε με σχετικό άρθρο).  

Συνομίλησαν με τους σπουδαστές στην μεγάλη αίθουσα της σχολής αναφέροντας θέματα του κλάδου βρίσκοντας την ευκαιρία να καλωσορίσουν τους Α΄ετής σπουδαστές. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας βλέποντας και από κοντά τις υπάρχουσες συνθήκες και υποδομές , συνομίλησαν με τους πλοιάρχους καθηγητές ,τους επιστημονικους και εργαστηριακούς συνεργάτες της σχολής.

Τέλος ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδωσαν στην συνάντηση με το προεδρείο των σπουδαστών δίνοντας προσοχή σε σημαντικά θέματα παραμονής των σπουδαστών στην πόλη μας και στην σχολή καθώς και καίριων θεμάτων του ναυτικού επαγγέλματος.

1η φωτο: Από δεξιά καπτ.Μαρινάκης Α. Γεν.  Γραμματέας ΠΕΠΕΝ, καπτ.Τσικαλάκης Ε.  Πρόεδρος ΠΕΠΕΝ, Υποδιοικήτρια ΑΕΝ Πλωτάρχης Λ.Σ κα.Μαργέλη Σ, καπτ.Κίκερης Π. Διευθυντής ΑΕΝ




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου