Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2018

Τίτλος για την Πρεβεζάνα Δέσποινα Παπαμιχαήλ στην Ισπανία

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Aliona Bolsova Zadoinov, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στα διπλά του Futures των 25.000 δολαρίων του Riba - Roja de Turia στην Ισπανία.
Η Παπαμιχαήλ και η Bolsova Zadoinov κέρδισαν στον τελικό της διοργάνωσης τις Ισπανίδες Marina Bassols Ribera και Angela Fita Boluda με 6-2, 6-2.
Προηγουμένως στο τουρνουά, οι δυο τενίστριες είχαν κερδίσει τις Cristina Adamescu και Alicia Herrero Linana με 6-3, 6-4 στον 1ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν τις Irene Burillo Escorihuela και Andrea Lazaro Garcia με 4-6, 6-3, 10-6. Στα ημιτελικά επιβλήθηκαν των Guiomar Maristany Zuleta De Reales και Isabelle Wallace με 6-2, 6-3.
Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο. 479 της παγκόσμιας κατάταξης των μονών και στο Νο. 311 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, κατέκτησε τον 3ο της φετινό τίτλο στα διπλά και τον 30ό συνολικά στην καριέρα της.
Στο μονό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Riba - Roje de Turia, που είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βαλένθια, η Δέσποινα είχε κερδίσει την Ισπανίδα Alba Carillo Marin με 6-4, 6-3, αλλά ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών από την Σκοπιανή Lina Gjorcheska, με 6-2, 6-1.

tennisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου