Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 02, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ήταν αναμενόμενο και έγινε, Δέσμευση πίστωσης ποσού 1.500.000,00€..



Ήταν αναμενόμενο και έγινε. Στα χέρια μας έχουμε την πολυπόθητη απόφαση έγκρισης ενός μεγάλου και σημαντικού έργου υποδομής για την πόλη μας και τον τουρισμό της, δείτε ΕΔΩ


Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του ΥΠ.Υ.ΜΕ. δια της Διευθύνσεως Λιμενικών Υποδομών (Δ20), εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την κατασκευή του έργου «Επισκευή κρηπιδωμάτων παράλιου μετώπου Πρέβεζας». 

Όπως είναι γνωστό σε πολλούς από εμάς, η μελέτη που εκπονήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου συντάχθηκε υπό την καθοδήγηση του κ. Ρεμπή Παναγιώτη και τους συνεργάτες του «ΜΕΤΡΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ», όπως επίσης και η ένταξη του στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων ήταν μια επιτυχία του ιδίου ανθρώπου που εδώ και αρκετό καιρό με τους συνεργάτες του (ΜΕΤΡΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ) συνεπικουρεί τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για μια συνολικότερη αναβάθμιση της πόλης της Πρέβεζας με την μελέτη και κατασκευή, για το μέλλον αυτής της πόλης, έργων. 

Από την άλλη πλευρά, οι προσπάθειες του Δημάρχου και των συνεργατών του προς το Υπουργείο Οικονομικών και όπως είπαμε ένα σημαντικό έργο που θα δώσει άλλη εικόνα και άλλο χαρακτήρα στο παράλιο μέτωπο της πόλης βρίσκεται προ της δημοπράτησης από το Λιμενικό ταμείο. 

Θερμά συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν σε όλους αυτούς που με την συμβολή τους, τις γνωριμίες τους και τις ικανότητες τους, συλλογικά, έφεραν σε πέρας την διαδικασία χρηματοδότησης για το πολυπόθητο αυτό έργο. 

Μαθαίνουμε ότι και άλλες σκέψεις – προτάσεις υπάρχουν προς την κατεύθυνση αυτή οι οποίες αφορούν την χωροθέτηση, αναβάθμιση, ανάπλαση του Αλιευτικού καταφυγίου, βόρεια του συγκροτήματος του λιμανιού, με την ένταξη του σε ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης μετά από σύνταξη μελέτης από τις υπηρεσίες του Δήμου με την αρωγή της ίδιας ομάδας συμβούλων υπό τον Ρεμπή Παναγιώτη, ενώ διερευνάται και η σύνδεση της εισόδου της πόλης της Πρέβεζας με το συγκρότημα του Λιμανιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου