Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νίκος Γεωργάκος, 15 Δεκεμβρίου, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας για τον Δήμο Πρέβεζας


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" την οποία παρουσιάζει και επιμελείται ο Χρήστος Ανεμοζάλης, κάθε Δευτέρα στη 1, μέσα από το ΡΑΔΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ 93.0 μίλησε ο Νίκος Γεωργάκος.


Ο κ.Γεωργάκος αποκάλυψε μέσω της εκπομπής την πρόθεση του να διεκδικήσει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Δήμο Πρέβεζας, ως επικεφαλής ενός ψηφοδελτίου. Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό του fb του κ.Γεωργάκου με την οποία άφησε να εννοηθεί για εξελίξεις στην διεκδίκηση της δημαρχίας. 

Μάλιστα, ο κ.Γεωργάκος, μεταξύ άλλων στην εκπομπή ανέφερε " Αυτό που έχω να πω σε όλους τους δημότες είναι πως η ομάδα προχωράει μπροστά, η ομάδα η οποία δημιουργήθηκε εδώ και αρκετό καιρό, και για κάποιους λόγους σταμάτησε γιατί η καλή υποψηφιότητα του φίλου μου και αγαπητού συνδημότη κ.Γιάπρου, όπου από τη πρώτη στιγμή ξέχασα, αυτό που είχα κάνει και στην Αθήνα τις συναντήσεις μου και τάχτηκα μαζί του. Για συγκεκριμένους λόγους που δεν είναι του παρόντος ν΄αναφέρω, ο κ.Γιάπρος αποχώρησε, όμως η ομάδα είναι ΕΔΩ, η ομάδα είναι μαζί, προσπαθούμε για το καλύτερο του δήμου και σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει και μια ξεκάθαρη δήλωση και αυτό είναι το βασικό, ότι συνεχίζουμε για το καλό του δήμου" 

"Με κάλεσαν στην Αθήνα (στην Πειραιώς) μου ζήτησαν το βιογραφικό μου, μιλήσαμε για τον Δήμο Πρέβεζας και από εκεί και πέρα, εγώ δεν παρέκαμψα κανέναν" "Κάνω κάλεσμα στον κόσμο, να πλαισιώσει τη κίνηση αυτή για να μπορέσουμε για το μέλλον των παιδιών μας, να πάει καλύτερα ο Δήμος μας" 

15 Δεκεμβρίου, μια ημερομηνία, συμβολική για μένα θα καλέσω όλα τα ΜΜΕ και μαζί με τα άτομα που στελεχώνουν το συνδυασμό θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.

"Ότι γίνεται, γίνεται έξι μήνες πριν από την εκλογική διαδικασία, λίγο πριν τις εκλογές βλέπουμε να ξεκινούν τα έργα, αυτό για εμάς είναι ανεπίτρεπτο. Η επόμενη μέρα για το δήμο θα πρέπει να είναι κάτι διαφορετικό και καλύτερο για τον τόπο, τόνισε ο κ.Γεωργάκος.

"Για εμάς θα είναι ένας έντιμος αγώνας και αυτό είναι η Δημοκρατία"

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου