Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 19, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εγκρίθηκε ο Ισολογισμός και Απολογισμός Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2017, απουσίαζε ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ...!


Με δύο συνεδριάσεις, ειδική και την τακτική, συνεδρίασε σήμερα 19/11 στις 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο δήμου Πρέβεζας. 

Η<< Έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2017 >> ήταν το θέμα της ειδικής συνεδρίασης το οποίο πέρασε κατά πλειοψηφία. 

Καταψήφισε η Λαική Συσπείρωση καθώς και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Νίτσας. 

Μάλιστα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ.Πιπιλίδης, μεταξύ άλλων τόνισε πως η οικονομική κατάσταση του δήμου, δείχνει μια σοβαρή ελεγχόμενη κατάσταση, το οποίο δεν είναι έργο του ενός. 





Ενώ, ο δήμαρχος κ.Μπαίλης,  υπογράμμισε πως Κρατήσαμε όρθιο το δήμο, δεν πήραμε ούτε ένα δάνειο και στη βάση αυτού, αλλάξαμε την αντίληψη. 

Αξίζει ν΄αναφερθεί πως ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ.Δημήτριος Παππάς, έλειπε από την ειδική συνεδρίαση και προσήλθε στην αίθουσα, λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση με τα τακτικά ζητήματα. Να υπενθυμίσουμε πως ο κ.Παππάς θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της απουσίας του από ένα τόσο σοβαρό και σημαντικό θέμα όπως η Έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2017




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου