Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 02, 2018

ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας : Δυστοκία και γκρίνια, για τον υποψήφιο στο Δήμο Πρέβεζας


Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, δείτε ΕΔΩ το πρόβλημα εξεύρεσης υποψήφιου για τον ΣΥΡΙΖΑ, αρχίζει να εξελίσσεται σε σήριαλ για γερά νεύρα, το οποίο για μια ακόμη φορά αναδεικνύει τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει ο υποψήφιος Δήμαρχος. 

Πολλοί είναι πλέον αυτοί που θεωρούν δεδομένο το αδιέξοδο και την στρατηγική ήττας, αφού στην κοινή γνώμη επικρατεί η αποψη ότι "δεν βρίσκουν υποψήφιο" και το μόνο που κάνουν είναι να καταγράφουν τις εσωτερικές διαμάχες που είναι ούτως ή άλλως υπαρκτές και γνωστές εδώ και χρόνια στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπάρχουν αυτοί που ισχυρίζονται ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, πρέπει να προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά, αδιαφορώντας για τα ποσοστά που θα πάρει, ενώ  εκ διαμέτρου αντιθετη άποψη έχουν όσοι προτείνουν πρόσωπο προερχόμενο από την ευρύτερη Κεντροαριστερή  δεξαμενή, με στόχο να διεκδικήσουν με αυξημένες πιθανότητες το Δήμο. 

Ο Βουλευτήςκ. Μπαρκας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, όπως άλλωστε δήλωσε και σε συνέντευξη του σε Γιαννιώτικο κανάλι, συμφωνεί με την δεύτερη άποψη .

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι ο κ. Μπαρκας, τις τελευταίες μέρες σε όλες τις δηλώσεις και τις συνομιλίες του, αναφέρεται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον πρώην Νομάρχη κ. Ιωάννου, και για τη στάση του, αλλά κυρίως για τα όσα ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία των δυνάμεων της ευρύτερης Κεντροαριστεράς,τα οποία και υιοθετεί. 

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ανέφερε σε τελευταία του συνέντευξη που αφορούσαν τον κ. Ιωάννου. 

"....Θα σταθώ ιδιαίτερα στη συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες ο Βασίλης Ιωάννου , ο οποίος ανέπτυξε ένα πολιτικό σκεπτικό, που τουλάχιστον εμένα μου δημιουργεί ευφορία" , τόνισε ο Βουλευτής και συνέχισε.. 


"Αυτά που είπε και η ανάλυση που έκανε για την αυτοδιοίκηση, πολλούς ανθρώπους τους βρίσκει σύμφωνους και δημιουργεί συζήτηση. 

Ο κ Ιωάννου  από την πολύχρονη εμπειρία που έχει ως αυτοδιοικητικός, αλλά και ως άνθρωπος που μετέχει στα κοινά, παίρνει αποφάσεις , αξιολογεί καταστάσεις, καταθέτει προτάσεις στο δημόσιο διάλογο, δημιουργώντας γόνιμο προβληματισμό σε όλους μας.... 

Συμφωνώ ότι μπορούν οι δυνάμεις της αριστεράς και της κεντροαριστεράς στον δήμο της Πρέβεζας να συναντηθούν και να δώσουν όπως και στο παρελθόν , νικηφόρα τη μάχη των εκλογών.."
Κάποιοι συμπολιτες προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουν τις κινήσεις και τα λεγόμενα του κ. Μπάρκα, εκτιμούν ότι ουσιαστικά αναζητά συγκλίσεις σε "πρόσωπο έκπληξη", που θα κάνει τη "διαφορά " και θα δώσει με αξιώσεις τη μάχη των δημοτικών εκλογών.  
Το σίγουρο είναι ότι χρόνος δουλεύει σε βάρος των επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ και προς όφελος του Βασίλη Γιάπρου, ο οποίος εχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του με πολίτες που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, κάνοντας πράξη την δέσμευση του, ότι το ψηφοδέλτιο του θα είναι ανεξάρτητο και πολυκομματικό, όπως ανέφερε το PrevezaBest, δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου