Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κερδίζει έδαφος ο Νίκος Γεωργάκος


Έπειτα την απόσυρση της υποψηφιότητας του Β.Γιάπρου, η τοπική Νέα Δημοκρατία βρίσκεται προς αναζήτηση υποψηφίου προκειμένου να δώσει την στήριξη της.


Έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα της στιγμής, η Κ.Ε. προσανατολίζεται σ΄ αυτούς οι οποίοι είχαν καταθέσει αίτημα στήριξης στην τοπική ΝΟΔΕ και είναι οι Δημήτρης Παππάς, Θεόφιλος Σπυράκος, Γιώργος Νίτσας (ο οποίος όπως λέγεται έκανε γνωστοποίηση καθόδου της παράταξης "Ανάπτυξη Τώρα" στις επερχόμενες εκλογές) καθώς και ο πολιτικός μηχανικός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου, Νίκος Γεωργάκος.

Στο πλαίσιο όμως του ονόματος που θα τεθεί επικεφαλής, ακούγονται εντόνως και ονόματα παλιών στελεχών του κόμματος (ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών διετέλεσαν και σε σημαντικές θέσεις) δίχως όμως για την ώρα να επιβεβαιώνονται. .

Πληροφορίες αναφέρουν πως το ζήτημα εξετάζει ο Νικήτας Κακλαμάνης και φαίνεται πως ο Νίκος Γεωργάκος κερδίζει έδαφος, το όνομα του οποίου επίσης "έπαιζε" για υποψήφιος δήμαρχος, αλλά συστρατεύτηκε στο πλευρό του κ.Γιάπρου, ετσι, με τα νέα δεδομένα φαίνεται πως επικρατεί το όνομα του. 

Από την άλλη, υπάρχει πάντα η σταθερή λύση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Δ. Παππά, ο οποίος βρίσκεται χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία. Πλην όμως, για δεύτερη φορά υπέπεσε...σε επικοινωνιακό λάθος, αφού, όπως αρκετοί ανέφεραν, ο ίδιος επέλεξε να ενημερώσει εκ νέου την κάθοδο του στις εκλογές, λίγα λεπτά αφότου στάλθηκε η επιστολή του κ. Β.Γιάπρου με την οποία γνωστοποιούσε την απόσυρση της υποψηφιότητας του. 

(Την πρώτη φορά που ο κ.Παππάς ενημέρωσε τα τοπικά μέσα πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, ήταν κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου την μέρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου