Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 28, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εντάσεις και Συγκίνηση στην έκτακτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας !


Σε ήρεμο κλίμα κατέληξε στο τέλος η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας με θέμα τα αυτοδιοικητικά.


Προηγουμένως, υπήρξαν δυνατές εντάσεις από το σύνολο του σώματος αλλά και συγκίνηση από πλευράς του Προέδρου της ΝΟΔΕ, κ.Νίκου Τζίμα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PrevezaBest,  αν και η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ δεν ήταν διευρυμένη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, δέχτηκε να παραστούν σ'αυτή όσα μέλη της ΔΗΜΤΟ Πρέβεζας τα οποία είχαν έρθει μαζί με τον Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ  κ.Πάτση. 

Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της απόσυρσης της υποψηφιότητας του Βασίλειου Γιάπρου και μάλιστα, κάποια από τα μέλη της ΝΟΔΕ, επέρριψαν ευθύνες στον κ.Τζίμα για κάποια σχόλια του στο fb που φέρουν την υπογραφή του Προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας, τα οποία όμως έγιναν από τον κ.Τζίμα, μετά την δήλωση απόσυρσης του κ.Γιάπρου. Έτσι, ζητήθηκε από τον Πρόεδρο στις επόμενες αναρτήσεις να μην αναφέρεται το αξίωμα του.

Επίσης, ο κ.Τζίμας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ανέφερε ότι η επιστολή που ήταν απάντηση σε δημοσιεύματα του τύπου, έγινε προκειμένου να αποκαταστήσει την πραγματική αλήθεια, κατά τη δική του άποψη στα γεγονότα, ακολούθησαν διαλογικές συζητήσεις και η συνεδρίαση έκλεισε σε μια συναισθηματική φόρτιση του προέδρου της ΝΟΔΕ, θέτοντας ο ίδιος προς το σώμα την διαδικασία της αμφισβήτησης - μομφής για το πρόσωπο του. 

Το σώμα ψήφισε ομόφωνα αρνητικά. 

Τέλος, συμφωνήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα η επανάληψη της διαδικασίας προκειμένου να εξεταστούν εκ νέου τα άτομα που έχουν αιτηθεί στήριξη στην τοπική ΝΟΔΕ εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου