Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 06, 2018

ΑΡΤΑ: Αίσθημα ασφαλείας, γράφει ο Δ. Λαμπράκης


Οι τελευταίες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ ήσαν, αν μη τι άλλο, αναμενόμενες τουλάχιστον ότι αφορά την Ηπειρο. Δοκιμασμένοι αξιωματικοί παρέμειναν στις θέσεις των για να συνεχίσουν το πολύτιμο έργο τους που έχει να κάνει με το αίσθημα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή μας και τούτο δεν μπορεί να διαλάθει της προσοχής κανενός αφού οι αστυνομικοί της Ηπείρου έχουν να επιδείξουν τις περισσότερες επιτυχίες.


Η ανάληψη του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης από την βουλευτή του τόπου μας Ολγα Γεροβασίλη μόνον καλό έφερε στο νομό μας, μέχρι, τώρα όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο. Σε όλο αυτό όμως το οικοδόμημα ασφαλείας την μεγαλύτερη συμβολή έχουν οι κατώτεροι αστυνομικοί με μεγάλο καθημερινό αγώνα, πολλές πολλές παραπάνω απλήρωτες ώρες εργασίας, χωρίς τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό να παλεύουν με κύριο όπλο το φιλότιμό τους και την αγάπη για τη δουλειά τους εναντίον του εγκλήματος.

Αυτούς τους ανθρώπους και τις οικογένειές των που ανησυχούν για αυτούς οφείλουμε άπαντες να σεβασθούμε όχι μόνον με λόγια αλλά και με έργα για να συνεχίσει το αίσθημα ασφαλείας. Οι πολιτικοί προιστάμενοί τους, ήρθε η ώρα, να τους ανταμείψουν καλύτερα, να τους εξασφαλίσουν με τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, να τους βοηθήσουν με αύξηση της οργανικής -κατά Α.Δ- δύναμης και βεβαίως με νόμο που θα τους λύνει τα χέρια για την πάταξη του εγκλήματος χωρίς να υπερβαίνουν, ούτε να καταχρώνται την εξουσία τους.

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης
Δικηγόρος Αρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου