Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Νοεμβρίου 11, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Καταγγελίες για επιθέσεις σκύλων στην Κυανή Ακτή


Πληθαίνουν οι αναφορές για τις επιθέσεις σκύλων στην περιοχή της Κυανής Ακτής.


Δεν είναι λίγοι εκείνοι, ειδικά οι περιπατητές που εκφράζουν παράπονα αλλά και την ανησυχίας τους για την αγέλη σκύλων στην περιοχή της Κυανής Ακτής.

Πρωτίστως, πρέπει να προστατευτεί ο άνθρωπος και έπειτα βεβαίως τα ίδια τα ζώα, τα οποία προφανώς συμπεριφέρονται κατά αυτόν τον τρόπο δίχως να φταίνε τα ίδια (νηστικά, αδέσποτα) αλλά οφείλουμε να προστατεύσουμε και αυτά τα ζώα από πιθανό κίνδυνο από κάποιον ασυνείδητο. Έτσι, επιτακτική κρίνεται η  άμεση λύση του ζητήματος. 

Ενώ, η επώνυμη καταγγελία η οποία έγινε PrevezaBest, τονίζονται τα παρακάτω περιστατικά:

"Επιθέσεις αγέλης σκύλων στην Κυανή Ακτή. Σας αναφέρω τα παρακάτω περιστατικά". Παρασκευή 9 Νοεμβρίου: 9 το πρωί αγέλη 10 - 12 σκύλων σε ημιάγρια κατάσταση επιτέθηκε, στην κυανή ακτή, σε άντρα και τον τραυμάτισε στο πόδι. Συμβάν καταγεγραμμένο στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια έγινε έγγραφη καταγγελία στον Δήμο. 

Στις 6 το απόγευμα ( της ίδιας μέρας) η ίδια αγέλη στο ίδιο μέρος επιτέθηκε σε γυναίκα (μητέρα του καταγγέλλοντος) η οποία τρομοκρατήθηκε (78 ετών) ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. 

Σάββατο 10 Νοεμβρίου: Στις 9 το πρωί η ίδια αγέλη στην Κυανή Ακτή επιτέθηκε σε γυναίκα την οποία τραυμάτισε στο πόδι. Συμβάν καταγεγραμμένο στο Νοσοκομείο και τηλ. στην Αστυνομία. 

Στις 11 το ίδιο πρωί επιτέθηκαν σε μένα (στον καταγγέλλων) κοντά στο κολυμβητήριο ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. Έκανα έγγραφη καταγγελία στην Αστυνομία". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου