Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κερδισμένος από την αναμπουμπούλα στην Ν.Δ.


Γίνεται λόγος για "άστρο Μπαίλη"


Για όσο ακόμα θα συντηρείται η απόσυρση της υποψηφιότητας του Βασίλειου Γιάπρου, η Νέα Δημοκρατία στην Πρέβεζα δεν θα μπορέσει να βρεί τον βηματισμό της...και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν επιδέχεται ίχνος αμφισβήτησης.

Πράγματι, η υποψηφιότητα Γιάπρου ήταν μια ιδιαίτερα αξιόλογη και σοβαρή υποψηφιότητα, η οποία για τους πιο μετριοπαθείς έστελνε τον συνδυασμό στην δεύτερη Κυριακή, δίχως προεκλογικό αγώνα, κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο για άνετη νίκη. 

Σε κάθε περίπτωση, η υποψηφιότητα αυτή αποτελεί πλέον παρελθόν, για τους χ,ψ λόγους.

Όσοι επιμένουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κρατούν το θέμα αυτό στην επικαιρότητα, πράττουν μεγάλο σφάλμα και δεν αντιλαμβάνονται τη ζημιά που κάνει ιδιαίτερα στον κεντροδεξιό χώρο.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση - απάντηση του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας σε δημοσίευμα, δείτε ΕΔΩ, σχολιάστηκε αρνητικά από αρκετούς φίλους του κόμματος της ΝΔ. 

Μάλιστα, αρκετοί νεοδημοκράτες, με τους οποίος συνομιλήσαμε διαφώνησαν πλήρως με την ανακοίνωση του κ.Νίκου Τζίμα (κάποιοι άλλοι ίσως να συμφώνησαν). 

Αντιλαμβανόμαστε πικρίες, στεναχώριες, αλλά θα πρέπει και αυτοί να αντιληφθούν ότι όσο πιο γρήγορα κλείσουν το ζήτημα της υποψηφιότητας Γιάπρου, τόσο προς όφελος θα λειτουργήσει για το κόμμα της Ν.Δ. που βρίσκεται σε αναζήτηση του ατόμου που θα παρέχει τη στήριξη της. 

Μπορούν βεβαίως, να δώσουν την στήριξη, στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, κ.Δ.Παππά, ο οποίος χθες, στην εδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα "Έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού Δήμου Πρέβεζας, οικ. Έτους 2017, δεν παρέστη να ψηφίσει, αλλά βρέθηκε στην αίθουσα λίγη ώρα αργότερα....

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτός που φαίνεται να ωφελείται περισσότερο, είναι ο νυν δήμαρχος κ.Μπαίλης και είναι ακόμα περισσότεροι εκείνοι που κάνουν λόγο από τώρα για επανεκλογή Μπαίλη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ.Μπαίλης στην περίοδο των εορτών θα ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητα του για την δημαρχία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου