Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκλειστικό - Ξεκίνησε σήμερα η δική του Παπά του Μιχαλίτσιου στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο στα Γιάννενα


Ο Ιερέας του Μιχαλιτσίου είχε κατηγορηθεί πέρυσι για βιασμό και ασέλγεια κατά δύο κοριτσιών ανηλίκων.


Η υπόθεση αυτή είχε εξελιχθεί σε θρίλερ αφού αρχικά ο παππάς προφυλακίστηκε από ανακριτή και εισαγγελέα και στη συνέχεια το δικαστικό συμβούλιο μέσα σε 30 μέρες έχοντας αντίθετη άποψη διέταξε την αποφυλάκιση του. 

Η τόσο σύντομη αποφυλάκιση είχε κάνει μεγάλη αίσθηση καθότι όπως γνωρίζουμε από το δικαστικό ρεπορτάζ μας σε παρόμοιες περιπτώσεις περνάνε μήνες μέχρι να υπάρξει έστω και προσωρινή αποφυλάκιση. 

Έτσι σήμερα - στο δικαστήριο - για μία ακόμη φορά όλο το Μιχαλίτσι ήταν μαζί με τον παπά για να του συμπαρασταθεί, όπως άλλωστε είχε πράξει όταν είχε αποφυλακιστεί και σας είχαμε ενημερώσει σχετικά, ΕΔΩ

Επικοινωνήσαμε μαζι του και του ζητήσαμε να μας κάνει μία σύντομη δήλωσή αλλά μας απάντησε ότι δεν επιτρέπεται να μιλήσει μέχρι να τελειώσει το δικαστήριο. Μας επανέλαβε ότι και την προηγούμενη φορά, ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη στο θεό και στο δικηγόρο του κύριο Απόστολο Τάσση

Από πολύ έγκυρες και ασφαλείς πληροφορίες από μαρτυρες που παρακολούθησαν την πρώτη μέρα της δικης, γνωρίζουμε ότι απο την κατάθεση που δόθηκε σήμερα έπεσε άπλετο φως που δικαιώνει τις θεσεις του ιερέα.

Η κοινή γνώμη περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δικής που κλόνισε το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών. 

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της υπόθεσης του ιερέα κύριος Απόστολος Τάσσης αρνήθηκε να μας μιλησει σε αυτό το στάδιο κι υποσχέθηκε ότι θα κάνει δηλώσεις αφού τελειώσει το δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου