Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Νοεμβρίου 25, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Παραπολιτικό - Τρεις οι υποψήφιοι Δήμαρχοι από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας !


...Με τους πολίτες να διερωτώνται ποιος από τους τρεις έχει την στήριξη του κόμματος !!

Εκεί που το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είχε μείνει σύξυλο, έπειτα την αιφνίδια απόσυρση υποψηφιότητας του Βασίλειου Γιάπρου, που όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερες αναρτήσεις και σύμφωνα με τους δημότες "καθάριζε" τις εκλογές...τώρα, τρία στελέχη της δηλώνουν παρών και έτοιμοι να διεκδικήσουν τον Δήμο Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, σταθερή επιλογή αποτελεί ο Δημήτρης Παππάς ο οποίος πρώτος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα από τον περασμένο Ιούλιο, θέλοντας ίσως έτσι, να προκαταβάλει τις όποιες αποφάσεις του κόμματος, αιτούμενος και την επίσημη στήριξη, αφού κατάθεσε αίτημα στην τοπική ΝΟΔΕ. 

Έπειτα, μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε από τον πολιτικό μηχανικό και πρώην διοικητή του νοσοκομείου, Νίκο Γεωργάκο. Μάλιστα, ο κ.Γεωργάκος ήταν έτοιμος να ανακοινώσει υποψηφιότητα, πλην όμως η ανακοίνωση υποψηφιότητας του γνωστού δικηγόρου, κ.Γιάπρου, έβαλε φρένο στην υποψηφιότητα Γεωργάκου. 

Έτσι, ο ίδιος επανήλθε στο προσκήνιο, αφού απέσυρε ο κ.Γιάπρος και με μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb, διαμηνύει για εξελίξεις, ξεκαθαρίζοντας πλέον πως θα ανακοινώσει και επισήμως την πρόθεση του. 

Μάλιστα, επ'αυτού ο κ.Γεωργάκος θα μιλήσει στην ραδιοφωνική εκπομπή "Όλα στον Αέρα" μέσα από το Ράδιο Πρέβεζα τη Δευτέρα 26/11 στη 1 μ.μ.

Στο προσκήνιο και ένα ακόμη στέλεχος της ΝΔ που είχε υποβάλλει αίτημα στήριξης μέσω της ΝΟΔΕ, ο κ.Θεόφιλος Σπυράκος, και ενώ είχε να ακουστεί μέρες το όνομα του, ξαφνικά μέσω επιστολής του στα τοπικά ΜΜΕ, ανακοινώνει την δική του υποψηφιότητα. 

Έτσι, τρία άτομα - στελέχη της ΝΔ, αναμένεται να διεκδικήσουν τόσο την ψήφο των πολιτών, πρωτίστως όμως, τη στήριξη του κόμματος...Με τους πολίτες να διερωτώνται ποιος από τους τρεις έχει την στήριξη του κόμματος (χρίσμα δεν υπάρχει, παρά μόνο στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες) !!

Από την άλλη βέβαια, δεν αποτελεί μυστικό, πως και ο νυν Δήμαρχος αλλά και ο υποψήφιος Γιώργος Νίτσας, αντλούν ψήφους από τον κεντροδεξιό χώρο..

Συμπερασματικά και με τις τρεις ("γαλάζιες") υπερκομματικές υποψηφιότητες, η κατάσταση στην τοπική Νέα Δημοκρατία, θυμίζει σκορποχώρι δυνάμεων, αφού ο οξυδερκής γραμματέας του κόμματος δεν κατάφερε να επιβληθεί έτσι ώστε να μείνει μία και μόνο υποψηφιότητα για να μην σκορπίσουν οι ψηφοφόροι δεξιά και...αριστερά, και να γίνεται λόγος για επανεκλογή Μπαίλη από τους ίδιους τους νεοδημοκράτες ...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου